Forums

    • Mājas kūkas Aizkrauklē
    • Mājas kūkas Aizkrauklē. Piedāvājam mājas kūkas, kuras ir no dabīgām...
    • 1 nedēļa 14 stundas atpakaļ

Aktuālas receptes

Reklāma

Raksti

  • Ar 3D printeri var izdrukāt ēdamu papīru

    Pagājušā gada maijā kosmiskā aģentūra NASA izziņoja jaunu projektu – tehnoloģija ēdiena printēšanai ar 3D printera palīdzību. Nesen tika demonstrēts pirmais starpposmu rezultāts. Video materiāls no Teksas demonstrē, kā milzīgais [..]
  • Tīram zobus ar bekonu

    Vai atceraties Džoannas Ketlīnas Roulingas rakstīto grāmatā par "Hariju Poteru"? Cūkkārpas Raganības un Burvestību arodskolas studentu vidū bija ļoti populāras konfektes ar dažādiem eksotiskiem (viegli teikts ) pildījumiem, piemēram, [..]

Noderīgi

  • Kas ir barbekjū un kur tas radies?

    Daudzi ir dzirdējuši par barbekjū. Visbiežāk mēs iedomājamies, ka barbekjū ir kaut kas līdzīgs šašliku baudīšanai brīvā dabā. Patiesībā vārdam ,,barbekjū,, ir divas nozīmes. Pirmkārt, ar šo vārdu tiek apzīmēts [..]
  • Šašlika izcelsme un tā pagatavošanas nianses

    Šašliks – aromātiska, sulīga gaļa ar dūmu smaržu, klāt baudot labu sauso vīnu. Šašliks visā pasaulē tiek uzskatīts par tipisku kaukāziešu ēdienu. Šis ēdiens ir labi zināms arī daudzām ganu [..]

Krogi, bāri, restorāni

  • Restorāns il Sole

    Saules pielietais restorāns il Sole ar mājīgu Vidusjūras stila interjeru un elegantu āra terasi ar skatu uz jūru piedāvā izbaudīt tradicionālus itāļu ēdienus. Restorāns ir īpaši piemērots nesteidzīgām pusdienām [..]
  • No file selected.

    Restorāns Caviar Club

    Elegants restorāns Caviar Club ar āra terasi un neaizmirstamu skatu uz jūru ir īsta gardēžu paradīze – piedāvājumā svaigas jūras veltes, sulīgi steiki, mutē kūstoši deserti, plaša vīnu izlase [..]

Melu detektors

  • Cēzara salāti "Maxima" gaumē

    Cēzara salāti - ziemeļamerikāņu virtuves populārākā recepte. Klasiskajā versijā galvenās sastāvdaļas ir kviešu grauzdiņi, romiešu salāti, rīvēts Parmezāns un tas viss tiek pārliets ar īpašu mērci, kas arī ir salātu [..]
  • Provansas majonēze

    Nav precīzi zināma vārda "majonēze" izcelsme franču valodā. Larousse Gastronomique (1961) uzskata, ka tas ir cēlies no senā franču vārda «moyeu», kas nozīmē "olas dzeltenums". Pastāv arī citas versijas, pārsvarā ar [..]

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Pierakstīties jaunumiem

Partneri

Dienas recepte