Forums

  • No posts to display.

Aktuālas receptes

Reklāma

Raksti

Noderīgi

  • Kas ir barbekjū un kur tas radies?

    Daudzi ir dzirdējuši par barbekjū. Visbiežāk mēs iedomājamies, ka barbekjū ir kaut kas līdzīgs šašliku baudīšanai brīvā dabā. Patiesībā vārdam ,,barbekjū,, ir divas nozīmes. Pirmkārt, ar šo vārdu tiek apzīmēts [..]
  • Šašlika izcelsme un tā pagatavošanas nianses

    Šašliks – aromātiska, sulīga gaļa ar dūmu smaržu, klāt baudot labu sauso vīnu. Šašliks visā pasaulē tiek uzskatīts par tipisku kaukāziešu ēdienu. Šis ēdiens ir labi zināms arī daudzām ganu [..]

Krogi, bāri, restorāni

  • No file selected.

    Restorāns Caviar Club

    Elegants restorāns Caviar Club ar āra terasi un neaizmirstamu skatu uz jūru ir īsta gardēžu paradīze – piedāvājumā svaigas jūras veltes, sulīgi steiki, mutē kūstoši deserti, plaša vīnu izlase [..]
  • Restorāns il Sole

    Saules pielietais restorāns il Sole ar mājīgu Vidusjūras stila interjeru un elegantu āra terasi ar skatu uz jūru piedāvā izbaudīt tradicionālus itāļu ēdienus. Restorāns ir īpaši piemērots nesteidzīgām pusdienām [..]

Melu detektors

  • Kafejnīca kā muzejs "Dakota"

    Iespējams, šis ir visapjomīgākais "Melu Detektors" pētījums uz šo brīdi laika ziņā. Viesojāmies vienīgajā Latvijas kafejnīcā - muzejā "Dakota" uzreiz aiz Ogres, Ciemupē (oficiāls muzeja statuss ēstuvei gan nav piešķirts). [..]
  • Kečups. Kādu izvēlēties?

    Amerikāņu psiholoģe Donna Davsone (Donna Dawson) apgalvo, ka ar kečupa palīdzību varot noteikt cilvēka personību. Donna secinājusi: cilvēki, kuri enerģiski "izkrata" no pudeles uz šķīvja daudz kečupa, bieži ir [..]

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Pierakstīties jaunumiem

Partneri