Forums

  • No posts to display.

Aktuālas receptes

Reklāma

Raksti

  • Ieteikumi konservējot

    Tagad ir īstais laiks, lai sāktu vai turpinātu dārzeņu un augļu konservēšanas darbus, sarūpējot krājumus ziemai. Esam sagatavojuši ieteikumus, ko vajadzētu un ko noteikti nevajadzētu darīt konservējot! Nelieto pārgatavojušos augļus [..]
  • Turpmāk e-pasti smaržos!

    Studijas Mint Digital dizaineri izstrādājuši konceptuāli jaunu ierīci Olly. Šīs ierīces vienīgais pienākums - piešķirt dažādas smaržas elektroniskajiem paziņojumiem. Ierīce darbojas ar datortīkla utilītprogrammas Ping palīdzību. Saņemot kādu jaunu [..]

Noderīgi

  • Kas ir barbekjū un kur tas radies?

    Daudzi ir dzirdējuši par barbekjū. Visbiežāk mēs iedomājamies, ka barbekjū ir kaut kas līdzīgs šašliku baudīšanai brīvā dabā. Patiesībā vārdam ,,barbekjū,, ir divas nozīmes. Pirmkārt, ar šo vārdu tiek apzīmēts [..]
  • Šašlika izcelsme un tā pagatavošanas nianses

    Šašliks – aromātiska, sulīga gaļa ar dūmu smaržu, klāt baudot labu sauso vīnu. Šašliks visā pasaulē tiek uzskatīts par tipisku kaukāziešu ēdienu. Šis ēdiens ir labi zināms arī daudzām ganu [..]

Krogi, bāri, restorāni

  • No file selected.

    Restorāns Caviar Club

    Elegants restorāns Caviar Club ar āra terasi un neaizmirstamu skatu uz jūru ir īsta gardēžu paradīze – piedāvājumā svaigas jūras veltes, sulīgi steiki, mutē kūstoši deserti, plaša vīnu izlase [..]
  • Restorāns il Sole

    Saules pielietais restorāns il Sole ar mājīgu Vidusjūras stila interjeru un elegantu āra terasi ar skatu uz jūru piedāvā izbaudīt tradicionālus itāļu ēdienus. Restorāns ir īpaši piemērots nesteidzīgām pusdienām [..]

Melu detektors

  • Pašmāju kāpostu tīteņi

    Šoreiz melu detektoram pakļāvām "Pašmāju kāpostu tīteņus" no MAGGI. Kādu laiciņu iepriekš noskatījāmies reklāmu pa TV un nolēmām izmēģināt. Jo vienmēr pārņem zināmas šaubas par faktu, ka izberot saturu no [..]
  • Pelmeņi "Spilventiņi" no RGK

    Katrā ģimenē ir vismaz viens cilvēks, kuram uzdodot jautājumu "Vai vēlaties pelmeņus?", atbilde būs īsa un momentā "Protams!". Pelmeņu popularitāte Latvijā nav tik milzīga kā Ķīnā un Krievijā, taču šis [..]

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Pierakstīties jaunumiem

Partneri