Elīna vēlas, lai Artjoms iet no ģimenes prom. (Foto: no privātā arhīva)

Elīna Gluzunova pieķer dzīvesbiedru neuzticībā un grib patriekt no mājas

Slavenības
2023. gada 25. maijā 06:16 2023. gada 25. maijā 06:16
  Santa Sergejeva | Žurnāls "Kas Jauns"
Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", dziedātāja Elīna Gluzunova vēlas šķirties no sava dzīvesbiedra un trīs bērnu tēva Artjoma Gluzunova pēc tam, kad uzzinājusi par viņa neuzticību.

Aizvadītajā nedēļā ar "Kas Jauns" sazinājies kāds žurnāla lasītājs, kas gan vēlējās palikt anonīms, bet apgalvoja, ka Artjoms Gluzunovs vienā no Rīgas tirdzniecības centru kafejnīcām ir ticies ar kādu sievieti, kas nebūt nav viņa dzīvesbiedre Elīna.

Vienā no Rīgas tirdzniecības centru kafejnīcām Artjoms Gluzunovs bija izvēlējies vietu randiņam. (Foto: Aculiecinieka foto)

Aculiecinieks pastāstīja, ka skatās un seko līdzi televīzijas šova "Ģimene burkā" notikumiem, tāpēc uzreiz esot atpazinis pie blakusgaldiņa sēdošo Artjomu Gluzunovu, kas bija ieradies uz randiņu. Jo esot bijis nepārprotami skaidrs, ka tā vis nav oficiāla vai darījuma rakstura, bet gan privāta tikšanās, uz kuru Artjoms atnācis ar ziediem.

Vienā no Rīgas tirdzniecības centru kafejnīcām Artjoms Gluzunovs bija izvēlējies vietu randiņam. (Foto: Aculiecinieka foto)

Pāris kopīgi ieturējis maltīti, Artjoms pasniedzis noslēpumainajai pavadonei ziedus. Atvadoties viņš visu kafejnīcā esošo ļaužu priekšā samīļojis savu pavadoni un noteicis, ka tad jau līdz nākamai tikšanās reizei.

Kāzu nebūs

Elīna Gluzunova sarunā ar "Kas Jauns" atklāj – ir lietas kursā par to, ka dzīvesbiedrs viņai aiz muguras iepazinies un meklējis tikšanos ar kādu citu sievieti. Dziedātāja teic, ka viņai nav pieņemama šāda dzīvesbiedra rīcība, tāpēc ierosinājusi šķiršanos. “Jau sen zinu, ka vīrs sarakstās ar citu sievieti, man tas nav nekas jauns. Mēs guļam katrs savā istabā. Vienīgi, ja ir kāds akūts jautājums saistībā ar bērniem, tikai tad sarunājamies. Man jau sen bija aizdomas, jo nav jau pirmā reize, kad viņš tā rīkojies,” pastāsta Elīna.

Vaicāta, vai dziedātāja domā pievērt acis uz notiekošo un saglabāt attiecības, jo šajā pavasarī taču Artjoms bija pārliecināts, ka vasarā beidzot varētu oficiāli apprecēties ar savu bērnu mammu, viņa nosaka, ka vēlas pārtraukt abu attiecības un šķirties. “Kopš izstājāmies no šova "Ģimene burkā", vairs nevēlos saglabāt mūsu attiecības. Mūs nekas nesaista, kā tukša vieta. Es vēlos palikt ar bērniem dzīvoklī, un Artjoms lai dodas prom. Taču tā vienmēr ir bijis, ka viņš nevēlas iet prom, jo viņam ir ērti. Man liekas, viņš grib dzīvot dubultu dzīvi, justies kā Kazanova. Es vairs nevēlos to visu paciest – gan viņa attieksmi pret mani, gan melus –, bet sākt dzīvot normālu dzīvi. Visai ģimenei būs labāk, ja mēs dzīvosim šķirti,” tā Elīna.

Tāpat arī viņa apgalvo, ka abu šķiršanās neietekmēs Artjoma tikšanos ar bērniem, jo tētis varēs iesaistīties viņu audzināšanā, protams, ja pats to vēlēsies.

Savukārt Artjoms žurnālam "Kas Jauns" uz jautājumu, vai viņam veidojas jaunas attiecības, jo aculiecinieka foto redzams, ka bijis randiņā ar citu sievieti, vien nosaka – varbūt tās bildes ir sameistarotas fotošopā, bet tūlīt pat arī piebilst, ka pagaidām neko nevēlas komentēt.

Attiecību kāpumi un kritumi

Jau 2022. gada sākumā Elīnas un Artjoma attiecībās pēc astoņu gadu kopdzīves iestājās krīze. Viņi pat dažus mēnešus dzīvoja šķirti, taču pāris spējis pārvarēt ģimenes strīdus un samilzušās problēmas, lai atkal apvienotos un dotu viens otram iespēju.

Laika posmā, kad viņi bija šķirti, Elīna kā šķiršanās iemeslus sarunā ar "Kas Jauns" minēja: “Mēs sevi šajās attiecībās sen bijām izsmēluši. Mums vienam pret otru ir bijuši visādi aizvainojumi. Tāpēc labākais lēmums bija šķiršanās. Nebijām oficiāli precējušies. Un jāteic, ka, iespējams, arī šis fakts jau no attiecību pirmsākumiem mani mazliet aizvainoja. Jau būdama meitene, sapņoju par ģimeni, baltu līgavas kleitu, par kāzām un bērniem, kas dzimuši laulībā.”

Atklājās, ka Artjoms pirms desmit gadiem, kad vēl nebija saticis Elīnu, bija reģistrējis laulību ar taizemieti, ar ko iepazinies masāžas laikā. Tā kā šī laulība nebija oficiāli šķirta, Artjoms nevarēja precēt Elīnu.

Arī Artjoms Gluzunovs pāra šķiršanās laikā nāca klajā ar saviem paziņojumiem par attiecību aizkulisēm. Uzzinājām, ka viņš esot krāpis dzīvesbiedri – attiecību laikā ļāvies sānsolim un meklējis mierinājumu citas sievietes sabiedrībā. Tas esot bijis tikai viens sānsolis. “Es negāju pa kreisi, es meklēju mierinājumu,” savu rīcību skaidroja Artjoms, saucot to par nejaušu gadījumu.

Gluzunovu atiecībās bijuši kāpumi un kritumi. Arī šajā pavasarī skaļu rezonansi izraisīja ziņas, ka Elīna un Artjoms Gluzunovi pamet televīzijas attiecību realitātes šovu "Ģimene burkā", jo esot nolēmuši iet katrs savu ceļu un pat šķirties. Tiesa gan, Artjoms sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" taisnojās, ka patiesībā nav nekādas šķiršanās: “Ar Elīnu bijām pāris dienu sastrīdējušies, es tikmēr padzīvoju viesnīcā, un tas arī viss, bet no tā tika uztaisīta ažiotāža.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

Citi šobrīd lasa

“Esmu dzimis laimes krekliņā!” Puķu selekcionārs Jānis Rukšāns veiksmīgi izglābies no Irānas
"Priecīgus Ziemassvētkus!" Iedzīvotājus pārsteidz 19. aprīļa sniegotais rīts
Atklāts, ka prezidenta Rinkēviča senči nāk no Latgales 4