Andželina Džolija šā gada 19. maijā. (Foto: TheImageDirect.com/ Vida Press)

"Viņa ir norobežojusies no cilvēkiem." Andželinu Džoliju esot smagi traumējusi šķiršanās no Breda Pita

Slavenības
2023. gada 26. maijā 18:29 2023. gada 26. maijā 18:29
  Jauns.lv
Holivudas aktrise Andželina Džolija smagi pārdzīvojusi šķiršanos no Breda Pita. Pāris izšķīrās 2016. gadā, taču vēl ilgu laiku dalīja ne tikai aizbildniecības tiesības pār bērniem, bet arī īpašumus. Džolijai pēc šķiršanās tā arī vēl nav izdevies atrast personīgo laimi.

Cilvēki no aktrisei tuvu paziņu loka apgalvo, ka šķiršanās dēļ viņa piedzīvojusi smagu  depresiju. Kopš tā laika Andželina sabiedrībā iziet reti. Nesenais Baltā nama apmeklējums kopā ar dēlu Medoksu viņai bijis smags pārbaudījums, raksta žurnāls “Hello”.

“Ir pagājis ilgs laiks, kopš viņai sekojis tik daudz kameru. Viņa reti iziet no mājām,” skaidrojis kāds anonīms aktrises paziņa.

Džolijas draugi apgalvo, ka šķiršanās veicinājusi arī viņas lēmumu pērn pamest ANO labas gribas sūtnes amatu. Pēc tuvu cilvēku stāstītā, Andželina mierinājumu rod tikai saskarsmē ar saviem bērniem.

“Viņa ir norobežojusies no cilvēkiem, ar kuriem strādāja ilgus gadus, un vairs nerunā ar citām ģimenēm, tikai ar saviem bērniem. Viņai gandrīz neviens nav palicis. Viņas dzīve ir ļoti vientuļa,” atklājis kāds aktrises draugs.

Kāds cits Džolijas paziņa pastāstījis, ka zvaigzne kādu laiku saņēmusi atbalstu no tēva aktiera Džona Voita un brāļa Džeimsa Heivena. Taču radinieku saziņa aprāvusies. Andželina arī nesekmīgi mēģinājusi veidot kontaktu ar apkārtējiem, tostarp Ellu Faningu un Selmu Haijeku.

Saistītās ziņas

Viņa visus muļķoja! Andželinas Džolijas baisā līdziniece pēc iznākšanas no cietuma parāda savu īsto seju
Džolija apgalvo, ka Pits viņu un bērnus aizskāris “emocionāli un verbāli”, atklāts jaunākajos tiesas dokumentos 1
Kāda ir Andželinas Džolijas attieksme pret Breda Pita jauno romānu? 1

“Andželīna var šķist vēsa un piesardzīga. Viņa ir pārliecinājusies, ka nav īpaši ieinteresēta meiteņu sarunās,” atklājis kāds Džolijas paziņa.

Šķiet, ka aktrise nolēmusi meklēt mierinājumu uzņēmējdarbībā. Andželina paziņojusi par sava apģērbu zīmola “Atelier Jolie” izdošanu. Viņa plāno demokratizēt modes industriju. Kinodīva vēlas izdot arī ekskluzīvus apģērbus un izveidot platformu, kas ļaus klientiem iegādāties jaunu, talantīgu dizaineru tērpus.

Citi šobrīd lasa

Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
FOTO, VIDEO: Grigule savā personālizstādes atklāšanā ieradusies drosmīgā tērpā 4
Jaudīgi un enerģiski - tā Liepājā savu lielkoncertu aizvadīja Ivo Fomins. FOTOGALERIJA
Pievienot komentāru