FOTO: bijušie Latvijas izlases hokejisti aizvada zvaigžņu spēli par godu "Ozo" halles jubilejai

Slavenības
2023. gada 29. maijā 06:10 2023. gada 29. maijā 06:10
  Juris Vaidakovs
Kamēr Latvijas hokeja izlase Tamperē cīnījās par medaļām pasaules čempionātā, tikmēr bijušie izlases puiši, apvienojot spēkus ar jaunajiem talantiem, devās laukumā "Zvaigžņu spēlē", kas notika "Ozo" halles 15 gadu jubilejas svinībās.

Jau kopš "Ozo" halles atklāšanas svētkiem ierasts, ka svinību kulminācija ir Latvijas hokeja zvaigžņu draudzības spēle. Arī šoreiz bija paredzēts, ka Ozolniekos vaigā varēs redzēt Latvijas izlases spīdekļus Kaspara Daugaviņa un Laura Dārziņa komandās, taču gluži saprotamu iemeslu dēļ Zvaigžņu spēles dalībnieku sastāvā nācās ieviest izmaiņas. Bet nekas – aizvadītās piektdienas vakarā "Ozo" halles ledu šķēla gan bijušie izlases vīri, gan šī brīža junioru valstsvienības puiši.

Par muzikālo gaisotni svinībās gādāja Normunds Jakušonoks, kurš šoreiz nebija ar izlasi Tamperē, bet gan Ozolniekos. Un lepojās ar 15 gadus glabāto "Ozo" halles pirmās jubilejas hokeja kreklu.

Normunds Jakušonoks.

Hokeja halles svētki iesākās ar pašu mazāko hokejistu spēli un veiklības stafetēm, kur pavisam mazākajiem censoņiem grūtākos šķēršļus pārvarēt palīdzēja Miķelis Rēdlihs un Mārtiņš Karsums. Uz ledus manāmi bija arī Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, skatītāju rindās - Kristaps Sotnieks. "Es jau arī mazliet pagrūstījos!” pēc spēles nosmēja Laviņš, kas savas karjeras laikā aizvadījis 230 mačus Latvijas izlasē un bijis trijās olimpiskajās spēlēs.

Rodrigo Laviņš (pa labi) karjeras laikā aizvadījis 230 spēles Latvijas izlasē. (Foto: Juris Vaidakovs)

Citi šobrīd lasa

Lieldienu brīvdienās Carnikavas iedzīvotājiem vēlams iekrāt pārtikas rezerves — kādu laiku būs problemātiskāk to iegādāties 1
FOTO, VIDEO: autosportista Mārtiņa Seska ģimene, viesi un līdzjutēji ar krāšņu sporta auto izdaiļo dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrādi "Splendid Palace"
Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
Pievienot komentāru