Lidija Purpure. (Foto: Publicitātes foto)

Dailes teātra aktrise Lidija Pupure:  “Esmu bijusi neapzinīga pret savu veselību”

Mājas aptieciņa
2023. gada 29. aprīlī 04:00 2023. gada 29. aprīlī 04:00
  Reklāmas projekts
“Esmu bijusi tāda neapzinīgāka pret savu veselību,” intervijā mums atzīst Dailes teātra aktrise Lidija Pupure. “Vainas ir dažādas, sākot no enerģijas trūkuma, beidzot ar kaulu problēmām un pat osteoporozi. Pagājušā gadā, sekojot savu skatuves kolēģu ieteikumiem, nolēmu, ka arī man tā ciešāk vajadzētu padomāt par veselību.

No kolēģa Jāņa Paukštello jau gadiem biju dzirdējusi par kādu labu, dabīgu, Latvijā ražotu preparātu. Uzzināju, ka arī Mirdza Martinsone jau vairākus gadus to slavē. Bet izšķirīgo lēmumu man palīdzēja pieņemt ģērbtuves kolēģe Olga Dreģe, kura arī man sniedza ļoti labas atsauksmes par šo produktu.”

Un tā pērn novembrī arī Lidija iegādājās Epsorīnu, kas satur ne tikai gandrīz visas cilvēka veselībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, bet arī nesējvielas, kas nodrošina preparāta sastāvā esošo vitamīnu lielisku uzsūkšanos organismā.

Aktrise stāsta par savām izjūtām, lietojot Latvijā ražoto Epsorīnu. “Es tiešām jutu, ka mana enerģija aug, ka man ir vieglāk piecelties no rītiem, ka mani nemoka nogurums pēc pāris stundām darba.”

Tagad pēc trīs mēnešu pārtraukuma Lidija atkal sākusi jaunu Epsorīna kursu, lai šo pavasari un vasaru sagaidītu vēl labākā omā un ar vēl lielāku enerģiju un optimismu.

Epsorīna sastāvā esošie vitamīni, aminoskābes un minerālvielas veicina ne tikai šūnu reģenerāciju un enerģijas atjaunošanos, bet šūnu līmenī dod pozitīvu ieguldījumu gan kaulu un locītavu, gan sirds un asinsvadu, gan hormonālās, gan nervu sistēmas, gan arī muskuļu un saistaudu veselībai.

“Domāju, ka šajos laikos mums ir jāatgriežas pie dabīgu produktu lietošanai. Kāpēc lietot sintētiskos vitamīnus, ja mūsu pašu Latvijā ražo tik brīnišķīgu, dabīgu preparātu kā Epsorīns!” – tā par Epsorīnu saka aktrise, kura sirsnīgi visiem iesaka arī pašiem pārliecināties par šā preparāta efektivitāti.

Lidijas teātra kolēģi savās atsauksmēs par Epsorīnu piemin arī dažādu asins analīžu parametru būtisku uzlabošanos.

Līdz ar to varam ieteikt arī jums pavērot savu analīžu izmaiņas pēc Epsorīna kursa beigām. Jāuzsver, ka Epsorīns ir jālieto kursa veidā, pa pudelītei reizi 3–6 mēnešos, atkarībā no jūsu vecuma un veselības stāvokļa.

Vairāk par Epsorīna pareizu lietošanu varat izlasīt produkta oficiālajā interneta vietnē

Epsorīns Latvijā tiek tirgots jau 10 gadus un ieguvis labas atsauksmes gan Latvijas slavenību, gan arī tūkstošiem tā pastāvīgo lietotāju vidū.

Ar Epsorīna video atsauksmēm Jjs varat iepazīties YouTube kanālā, kur cilvēki dalās ar savu pozitīvo pieredzi ar šo produktu. Visas video atsauksmes par Epsorīnu ir īstas, pārbaudāmas un atspoguļo gan Lidijas Pupures, gan arī citu tā lietotāju patieso pieredzi ar produktu.

Šodien Epsorīns ir nopērkams vairākos simtos aptieku visā Latvijā – Mēness aptiekās, Latvijas aptiekās, Homeopātiskajā, Saules un daudzās citās.

Labākās cenas Epsorīna pastāvīgai lietošanai iespējams iegūt, to pasūtot no ražotāja noliktavas, jo pastāvīgajiem klientiem ir pieejamas 15–25 % atlaide no produkta mazumtirdzniecības cenas. Tiek piedāvāta arī bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem.

Pasūtījumus no ražotāja noliktavas var noformēt www.epsorin.lv vai zvanot pa konsultāciju tālruni 22300061, kur jūs konsultēs par produktu un pasūtījumu pieņems diplomēta farmaceite Agnese Alksne.

Lidijas Pupures intervijas videoierakstu varat noskatīties šeit:

Sev tuvāko aptieku, kur nopērkams Epsorīns, jūs atradīsiet šajā kartē:

Mirdza Martinsone Epsorīnu kursu veidā turpina lietot vēl šodien – iepazīstieties arī ar viņas jauko videointerviju, kas tapusi pirms gada.

Epsorīns enerģiju un dzīvessparu palīdzējis atgūt arī Mārtiņam Vilsonam.

Uziniet vairāk par Epsorīnu!

Uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu.

Citi šobrīd lasa

Andželinu Džoliju aizvainojusi pašas meita Šilo. Kas noticis, un par ko priecīgs Breds Pits?
FOTO, VIDEO: autosportista Mārtiņa Seska ģimene, viesi un līdzjutēji ar krāšņu sporta auto izdaiļo dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrādi "Splendid Palace"
"Kur bija Vaira, tur bija Imants, un otrādi!" FOTO: sirsnīgā atmosfērā atklāta Imanta Freiberga biogrāfija 3
Pievienot komentāru