https://www.instagram.com/guccibeauty

Boss pats sev un "Gucci" slavas dziesma jasmīnam - jaunākie aromāti viņam un viņai

Pastaiga
2023. gada 13. janvārī 12:47 2023. gada 13. janvārī 12:47
  Pastaiga
Pastaiga apskata, kas jauns un interesants radīts aromātu pasaulē.

Jaunā varonība

Burberry pāršķir jaunu lappusi Hero stāstā, piedāvājot smaržūdeni, kas liek mosties vīrieša varonībai. Aromātam raksturīgās pamatnotis veido trīs silta ciedra eļļas, kuru smarža uzplaiksnī ar svaigu un gaišu spēku. Durstīgās priežu skuju sākumnotis saplūst ar benzoīnu un vīraku, radot izteikti piesātinātu juteklisku kompozīciju. Cena: 132 € (100 ml, EDP).

Foto: Publicitātes foto

Boss pats sev

Apņēmības pilns būt jebkas, kas viņš vēlas būt, jaunais BOSS gars negaida, kad kaut kas notiks, bet liek pats visam notikt. Dodoties šajā jaunajā virzienā, BOSS Parfums piedāvā smaržūdeni BOSS Bottled – izteikti vīrišķīgu aromātu, no kura staro apbrīnojams spēks un pievilcība. Koksnes un dzintara nošu kompozīcija piešķir klasiskajam aromātam neparastu krāšņumu un izteiksmību, pilnībā atspoguļojot šo brīnišķīgo sajūtu – būt par bosu pašam sev. Cena: 122 € (100 ml, EDP).

Foto: Publicitātes foto
Aktieris Kriss Hemsvorts. (Foto: Publicitātes foto)

Vīrišķības kods

Armani Code Parfum ir radīts mūsdienīgam vīrietim, kurš izvēlas pārrakstīt vīrišķības kodu un nemitīgi virzās uz priekšu. Ikonisko Armani Code koksnes aromātu jaunajās smaržās papildina jūtīgā īrisa šķautne. Noapaļoti stūrainā modernā pudelīte ir atkārtoti uzpildāma. Cena: 98 € (50 ml, EDP).

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Kaislīgs romāns saulrietā

Calvin Klein Fragrances Eternity kolekcijas papildinājumu Intense sievietēm un vīriešiem iedvesmojis saulrietā piedzīvots kaislīgs mīlas romāns. Lai gan jaunās kompozīcijas joprojām atgādina oriģinālos aromātus, nu tās ir intensīvākas. Smaržūdens versija sievietēm iemieso pikantas ziedu notis, bet vīriešu auditorijas aromāts pārsteidz ar daudzšķautņaino papardi. Cenas: 80 € (50 ml, EDP sievietēm), 94 € (100 ml, EDP vīriešiem).

Foto: Publicitātes foto

Krāšņais jasmīns

Gucci Flora Gorgeous Jasmine ir slavas dziesma lielziedu jasmīna smaržai. To apvij sandalkoka un benzoīna bāzes notis, radot unikālu, juteklisku un neaizmirstamu iespaidu. Savukārt nepārspējamu dzīvesprieku un enerģiju aromātam piešķir mandarīns un magnolija. Cena: 82 € (30 ml, EDP).

Pilsētnieces gars

Maison Francis Kurkdjian 724 ziedainā muskusa aromāts rada patīkamu atkarību un aicina izjust pilsētas ritmu. Elegantās pudelītes grafisko dizainu iedvesmojušas pilsētas ainavas un arhitektūra. Cena: 110 € (35 ml, EDP).

Foto: Publicitātes foto

Saistītās ziņas

Pieskarties leģendai: "Chanel" kulta smaržas ir kas vairāk par nosaukumu
Kā vīrieti raksturo smaržas, kuras viņš lieto? Populārāko aromātu atšifrējums
Jūras sāļums un sasniegumu smarža - jaunākie aromāti viņam un viņai

 

Vēl portālā

Guna Leiškalne-Rokk: “Gaume ir ilūzija”
Indra Salceviča: "Pirmo reizi dzīvē man ir mīlestība"
Viss par viltīgo un bīstamo Laimas slimību - vai to var izārstēt?
Pievienot komentāru