Ja esi uzticīga savam stilam un tas nemainās jau gadiem ilgi, ir dažas lietas, kuras, iespējams, ir vērts pārdomāt. (Foto: Shutterstock)

Stiliste silti iesaka izvairīties no šādas krāsas apģērbiem: "Tu izskatīsies vecāka un nogurusi" 3

Stila jaunumi
2023. gada 2. martā 18:49 2023. gada 2. martā 18:49
  Jauns.lv
Nav jāiegulda tūkstoši kosmētiskajās procedūrās vai dārgos krēmos, lai izskatītos jaunāki par saviem gadiem. Lai tēls būtu jaunavīgs un pavasarīgi svaigs, daudz lielāka nozīme ir pārdomātai garderobei, uzskata stiliste.

Personiskā stiliste un tēla trenere Melisa Lunda izceļ dažas galvenās stila kļūdas, kuru dēļ sievietes izskatās vecākas par saviem gadiem. Viņa steidz arī pārliecināt sievietes brieduma gados, ka arī pusmūžā stilu nedrīkst pamest novārtā. Jo satriecoši var izskatīties jebkurā vecumā, neatkarīgi no tā, vai tev ir 20 vai 80, raksta express.co.uk. 

Ja esi uzticīga savam personīgajam stilam un tas nemainās jau gadiem ilgi, ir dažas lietas, kuras, iespējams, ir vērts pārdomāt. Piemēram, jaunībā tu varēji droši tērpties melnā no galvas līdz kājām. Bet, lai gan šis dramatiskais izskats lieliski piestāv sievietēm vecumā no 20 līdz 30 gadiem, situācija var mainīties tad, ja esi 40, 50 un vairāk gadu veca. Neatkarīgi no tā, cik eleganti tu izskaties, daudzām sievietēm brieduma gados ir grūti "iznest" tik dramatisku tēlu.

Foto: Shutterstock

Melisa Lunda vērš uzmanību, ka vienkrāsains melns koptēls neizskatīsies gaumīgi, ja tas neatbildīs tavai krāsu paletei. Viņa paskaidro: “Ja melnās krāsas nav tavā paletē, tas padarīs tavu seju tumšāku – tu izskatīsies nogurusi un vecāka. Turklāt pilnīgi melns apģērbs var izcelt tumšos lokus un maisiņus zem acīm." Nobriedušām sievietēm nevajadzētu pilnībā atteikties no tumšām krāsām, jo ​​tās joprojām var būt elegantas un stilīgas. Tāpēc neuztraucies – ja tev patīk melna krāsa, nav no tās pilnībā jāatsakās.

Piemēram, izvēlies melnu akcentu. Tā vietā, lai ģērbtos melnā no galvas līdz kājām, izvēlies melnu rokassomu, melnas kurpes vai tikai vienu melnu tērpa daļu. Un vēl - melna vietā stiliste iesaka neaizmirst arī citas tumšas krāsas un eksperimentēt ar tām. "Izvēloties sev piemērotas krāsas, tu vari izskatīties vairākus gadus jaunāka," viņa uzsver.

Rūpīgi izvērtē savu tumšāko krāsu vai toni – vai tas joprojām tev piestāv un papildina tēlu? Novecojot mūsu āda kļūst bālāka, mati plānāki un gaišāki. Jo cilvēki nosirmo. Stiliste min piemērus: "Ja 30 gadu vecumā tev lieliski piestāvēja melnā vai melnzilā krāsa, tad tagad tu, iespējams, secināsi, ka ogļu pelēkā un tumši zilā būs tumšākās krāsas tavā paletē." Un vēl - "tev nav pilnībā jāmaina savs personīgais stils līdz ar vecumu, bet var būt nepieciešams mainīt dažus elementus," iedrošina Melisa Lunda.

Saistītās ziņas

Stila gids: foto un idejas, ko aizņemties no stilīgajām blogerēm
Apšaubāmi stilīgā 2000. gadu mode atkal kļūst aktuāla
Princeses, politiķes, iedvesmotājas... Pasaules stilīgāko līderu tops

 

Citi šobrīd lasa

FOTO, VIDEO: autosportista Mārtiņa Seska ģimene, viesi un līdzjutēji ar krāšņu sporta auto izdaiļo dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrādi "Splendid Palace"
Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
"Kur bija Vaira, tur bija Imants un otrādi!" FOTO: sirsnīgā atmosfērā atklāta Imanta Freiberga biogrāfija 1
Skatīt visus komentārus