126 kilogramus smaga sieviete notievē un sāk strādāt par modeli

Cita pasaule
2023. gada 4. maijā 08:09 2023. gada 4. maijā 08:09
  Jauns.lv
26 gadus vecā Matilde Broberga kopš bērnības bija resna, jo vecāki viņai ļāva pārtikt būtībā no šokolādes un kūkām. Viņa ēda divas porcijas brokastīs, pusdienās un vakariņās, bet ēdienreižu starplaikos nemitīgi mielojās ar dažādām uzkodām. Bet kādu dienu viss mainījās...

Reiz Matilde vizinājusies amerikāņu kalniņos un līkumā gandrīz iegāzusies bezdibenī. Turklāt viņa ar grūtībām iespraucās atrakciju krēslā. Šis brīdis viņai kļuvis par lūzuma punktu, tieši pēc tā 16 gadus vecā brunete nolēmusi - laiks saņemties, raksta portāls "Obozrevatel".

"Mans kuņģis bija kā zirgam, es uzsūcu milzīgu daudzumu barības, vienmēr vairāk, nekā vajag. Nepietiek ar to, ka ēdu dubultās porcijas brokastīs, pusdienās un vakariņās, arī nepārtraukti kaut ko košļāju starplaikā - šokolādi, čipsus..." atceras modele.

Darbs pie sevis jaunietei prasīja 4 gadus. Viņa sāka ievērot diētu, pārstāja ēst ātrās uzkodas, maizi, treknu pārtiku, saldumus.

Pēc tam, kad Matilde zaudēja 59 kilogramus, viņa veica vēdera plastiku. Šobrīd Broberga reklamē sporta apģērbu, strādā par fitnesa treneri un ar savu piemēru rāda, ka rūpes par savu ķermeni ir labākā investīcija. Skatoties uz skaistules augumu, ir grūti noticēt, ka pirms dažiem gadiem viņa valkāja milzīga izmēra apģērbu.

Citi šobrīd lasa

Kas notiek ar krievu šovbiznesa zvaigžņu glaunajiem īpašumiem Jūrmalā?
44 gadus vecā "mīļākā" komentē runas, ka viņa Maskavā dzīvo kopā ar vācu miljardieri, kurš pasludināts par mirušu
Palīdzēsim Sandrai dzīvot! Aicina ziedot medmāsai ar 20 gadu stāžu, kura jau otro reizi cīnās ar vēzi
Pievienot komentāru