T/c “Origo” atklāts Baltijā pirmais multizīmolu “Springfield” un “Women’secret” unikāla koncepta veikals

Mode
2023. gada 10. maijā 06:48 2023. gada 10. maijā 06:48
  Reklāmas projekts
Piedāvājot apmeklētājiem jaunu iepirkšanās pieredzi, t/c “Origo” atklāts pirmais multizīmolu veikals, kas ir līdz šim unikāls koncepts Baltijā. Veikalā vienlaikus tiks pārstāvētas divu zīmolu tekstilizstrādājumu un aksesuāru kolekcijas – “Springfield” un “Women’secret”.

Jaunais konceptveikals atklāts t/c “Origo” jaunās ēkas 2. stāvā vairāk nekā 300 m2 plašās telpās, apvienojot starptautiski atpazīstamo un pircēju augstu novērtēto zīmolu “Springfield” un “Women’secret” kolekcijas visai ģimenei. Tās izceļas ar augstu ražošanas kvalitāti, dabīgiem un viegli kopjamiem materiāliem, kas piemēroti ikdienas valkāšanai. Modes preces ērti kombinējamas un pielāgojamas dažādiem stiliem, taču visvairāk tās novērtēs urbānā un kosmopolītiskā stila piekritēji, kuriem nu ir iespēja kā pirmajiem Baltijā klātienē iegādāties Eiropā un pasaulē populāru zīmolu jaunākās kolekcijas. 

Uzņēmuma “Linstow Baltic” un multifunkcionālā centra “Origo” komercdirektore Evija Majevska uzsver: “Arvien jaunu starptautisku zīmolu pieprasījums veikalu atvēršanai  ir apliecinājums tam, ka tirdzniecības centrs “Origo” tiek novērtēts kā ilgtspējīgs un moderns, kas Rīgas centra apkaimei un Rīgas pilsētai piešķir papildu pievienoto vērtību. T/c “Origo” augstu novērtējuši arī pircēji – pērn tas ir bijis apmeklētākais tirdzniecības centrs Latvijā,  kopumā sasniedzot gandrīz 20 miljonus apmeklējumu. Tas kļuvis arī par Latvijā atpazīstamāko tirdzniecības centru, kura plašajam veikalu un pakalpojumu piedāvājumam priekšroku dod arvien vairāk rīdzinieku un pilsētas viesu.” 


2020. gadā rekonstruētais un paplašinātais multifunkcionālais komerciālais centrs “Origo” ir viens no plašākajiem un modernākajiem iepirkšanās centriem Latvijā. Ikdienā rūpīgi sekojot  pircēju vēlmēm, apmeklētājiem tiek sniegta pilnvērtīgas un ilgtspējīgas iepirkšanās, atpūtas un maltīšu ieturēšanas, kā arī pakalpojumu saņemšanas iespējas – šobrīd t/c “Origo” piedāvājums aptver 159 veikalus un 35 pakalpojumu sniedzējus. 

Tirdzniecības centrā “Origo” pieejams plašs iecienītu vietējo un starptautisko zīmolu klāsts, piemēram, “Reserved”, “Lindex”, “Skechers”, “Sinsay”, skaistumkopšanas un kosmētikas veikali  “Douglas”, “Stenders”, “The Body shop”, tostarp arī unikālas dienvidkorejiešu kosmētikas zīmolveikals “MIMIKO”. Te ir arī plašs omulīgu kafejnīcu un restorānu piedāvājums dažādām gaumēm un dzīves svinēšanai – “Vapiano”, “Gan Bei”,  “Čilli Pica”,  “KFC”, “Caffeine”.   

Rīgas centrā  strādājošie augstu novērtējuši  mūsdienu steidzīgajam ritmam piemēroto “Origo” kompakto  piedāvājumu: pārtikas veikalu formātu dažādību (Rīgas centrā plašāko “Rimi Hyper” un  “Rimi Mini”), fitnesa zāles iespējas, kā arī  ikdienas servisu un pakalpojumu pieejamību. Kopš šī gada aprīļa t/c “Origo” apmeklētājiem iespējams saņemt arī veselības aprūpes pakalpojumus –  sadarbībā ar  SIA “Veselības centrs 4” ir atklāts  plašs medicīnas centrs, kurā  tiek nodrošināti kvalitatīvi medicīniskie un laboratoriskie izmeklējumi, kā arī estētiskās medicīnas pakalpojumi.

Tirdzniecības centrs un arī tam pieguļošā infrastruktūra veidota tā, lai ikdienas pirkumi un dažādi pakalpojumi būtu vienlīdz ērti pieejami gan apmeklētājiem ar privātajiem auto un velosipēdiem, gan auditorijai, kas izmanto sabiedrisko transportu vai izvēlas apmeklējumu kājām. Pazemes plašajā, 248 auto paredzētajā stāvvietā vienmēr būs vieta, turklāt tur pieejamas piecas bezmaksas uzlādes stacijas elektroautomobiļiem. Savukārt velobraucēji novērtē atsevišķi izbūvēto velosipēdistu joslu un ērto, simtvietīgo velonovietni, kurā droši  un no lietus pasargāti atstāt savu braucamo. 

T/c “Origo” interjers veidots, īpaši domājot par vides pieejamību jaunajām ģimenēm ar bērnu ratiņiem, kā arī cilvēkiem ar redzes vai kustību traucējumiem. Cilvēkiem ar redzes  traucējumiem izveidotas speciālas navigācijas norādes – taktilā karte Braila rakstā. Savukārt pazemes autostāvvietā netālu no liftiem ir izvietotas marķētas vietas automobiļiem, kurus vada cilvēki ar kustību traucējumiem. Izmantojot mūsdienīgus liftus, apmeklētājiem ir ērti nokļūt veikalos, ēdināšanas vietās vai pie pakalpojumu sniedzējiem.

Citi šobrīd lasa

Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
FOTO, VIDEO: Grigule savā personālizstādes atklāšanā ieradusies drosmīgā tērpā 4
Lielajā Piektdienā Vecrīgas ielās ekumeniskajā krustaceļā devušies ap tūkstotis cilvēku
Pievienot komentāru