Shutterstock

Jauni pienākumi nesīs pārmaiņas dzīves ritmā - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.05. līdz 21.05.

Cita pasaule
2023. gada 15. maijā 09:20 2023. gada 15. maijā 09:20
  Jauns.lv
Ieskaties, ko šonedēļ sola zvaigznes.

AUNS

Pārlieku uzstājīga, nepiekāpīga rīcība attiecībās ar līdzcilvēkiem var izraisīt spriedzi, tāpēc nesteidzies iesaistīties konfliktsituācijās, dot padomus. Neko sliktu nedomādams, ļaujot vaļu neapdomīgai rīcībai, vari sadarīt aplamības, kuras pašam pēc tam nāksies labot par savu naudu. Ja tevi kaut kas nomāc vai satrauc, neturi emocijas pie sevis un nepūlies saviem spēkiem vien tikt galā ar dzīves grūtībām.

VĒRSIS

Kuram gan patīk, ja tiek uzspiests svešs viedoklis! Tādu rīcību, visticamākais, uztversi kā apdraudējumu savai neatkarībai un patstāvībai. Tiklīdz jutīsi, ka tevi apzināti mēģina ietekmēt, vari kļūt neiecietīgs. Emocionālās šūpoles kustēsies abos virzienos. Pievērs uzmanību, ka lietu kopsakarības atklājas mērogā. Neesi nevērīgs pret organisma raidītiem signāliem.

DVĪŅI

Padosies analītisks darbs, attaisnosies rūpīgi pārdomāta un saplānota rīcība. Pievērs uzmanību sabiedriskām aktivitātēm, profesionālai pilnveidei un izaugsmei. Ja koncentrēsies uz kaut ko vienu, tajā būs jūtami panākumi. Pat ja tavs mērķis nav virzīties augšup pa karjeras kāpnēm, piedāvājums stāties atbildīgākā amatā liks par to padomāt.

VĒZIS

Apdomīgi rīkojoties, to, ko būsi apņēmies sasniegt, tuvākajā laikā panāksi. Jauni pienākumi un atbildība ieviesīs izmaiņas ierastajā dzīves ritmā. Brīžos, kad grūti izlemt, kā labāk rīkoties, rēķinies ar draugu un tuvinieku palīdzību. Viņi viegli uztver tavas idejas un palīdzēs tās realizēt. Esi gatavs atteikties no paradumiem, kas traucē pilnvērtīgi izmantot dotās iespējas.

LAUVA

Satraucošs, negaidītām idejām un iniciatīvām bagāts laiks. Nesteidzies pats un arī citus nesteidzini, saskaņo rīcību, viedokli, lai nerodas pārpratumi. Vairies no skandāliem, strīdiem, velti enerģiju attiecību kopšanai nevis kritizēšanai. Priecīgākie brīži būs saistīti ar lietām, kurām esi pieķēries, un cilvēkiem, kuri tevi mīl vai izjūt simpātijas pret tevi.

JAUNAVA

Riski pastāv vienmēr, bet tas taču ir izaicinoši. Panākumi būs atkarīgi ne tik daudz no tā, cik ātri tiksi galā ar grūtībām, bet gan no tā, kādu taktiku un risinājumus izvēlēsies. Galvenais ir neapmulst grūtas izvēles priekšā, līdz ar to daudz ko izdosies izdarīt vieglāk, rotaļīgāk. Turpinājumā ģimenē kopīgi plāni un apņemšanās piešķirs attiecībām jaunu elpu. Bezrūpīgas nodarbes jums piestāvēs.

SVARI

Riskē saprātīgi! Pie jaunām idejām un plānu īstenošanas būs jāpiestrādā pamatīgāk. Uzsākot jaunu darbu vai biznesa projektu, pievērs uzmanību juridiskiem jautājumiem, nopietni izrunā sadarbības nosacījumus, sakārto formalitātes. Pārgalvība un nerēķināšanās ar noteikumiem radīs sajukumu un pat zaudējumus. Turpinājumā pavērsies tolerances trenēšanai attiecībā pret citādi domājošiem.

SKORPIONS

Piedomā pie savas uzvedības sekām vairāk nekā citkārt. Labāk pievērsies saviem hobijiem, izklaidei un interesēm, tas pavērs lielākas iespējas satikt jaunus draugus. Attiecībās ar mīļot valdīs saskaņa, romantika, vienprātība. Jaunu elpu iegūs sevi izsmēlušas attiecības, var rasties jaunas simpātijas. Priecājies, baudi mirkli, lai vēlāk nevajadzētu nožēlot garām palaistu izdevību.

STRĒLNIEKS

Par finansiālo problēmu cēloni var kļūt izšķērdība un nepārvarama vēlme izdabāt savām kaprīzēm. Lai no tā izvairītos, bez īpašas vajadzības uz veikalu neej, nedodies iepirkties uzreiz pēc algas saņemšanas. Tikšanās un sarunas būs lietderīgākas, ja tām gatavosies. Attiecībās esi saprotošs, piedodošs. Tiec skaidrībā ar mīļota cilvēka neapmierinātību, pārrunājot radušās domstarpības divatā.

MEŽĀZIS

Priecājies, ja uzrodas domubiedri, taču galvenokārt rēķinies ar paša spēkiem un seko savām interesēm. Mobilizē radošos spēkus, domā, kā padarīt dzīvi interesantāku, aizraujošāku, seko iedvesmai, īsteno aizraujošas idejas. Velti uzmanību dokumentācijas sakārtošanai, īpaši tai, kas attiecas uz ienākumiem un izdevumiem. Ja rīcības plāns atbildīs tavām finansiālajām iespējām un reālajām vajadzībām, tā īstenošana lielas grūtības nesagādās.

ŪDENSVĪRS

Sarunas par naudu un tās pelnīšanu netrūks, taču būs grūti izšķirties par konkrētu rīcības plānu – izdarīt tā, kā uzskati par pareizu, nebūs iespējams, bet tas, kas tiks piedāvāts, tevi neapmierinās. Mēdz teikt, ka darbs dara darītāju. Mīli sevi, taču nekļūsti augstprātīgs, nesmīkņā par citu neveiksmēm. Novērtē cilvēku labo gribu – tie, kam rūp tavs liktenis, palīdzēs.

ZIVIS

Attiecībās iespējami kāpumi un kritumi, kāds maznozīmīgs aizvainojums var kļūt par vērā ņemamu šķērsli labiem nodomiem. Lai nebūtu jānodarbojas ar minējumiem, pārliecinies, ka visu tev teikto esi sapratis. Turpinājumā naudas lietās esi apdomīgs un taupīgs, samazini izdevumus līdz minimumam. Disciplīna un saimnieciskums būs tavi trumpji.

Saistītās ziņas

Naudas maģija: kā ar mazu monētiņu var pievilināt bagātību
Šīm 4 zodiaka zīmēm ir visspēcīgākie sargeņģeļi 8
Trīs mēneši gadā, kad dzimst paši skaistākie puikas 5

Citi šobrīd lasa

"Olainfarm" meitasuzņēmums Krievijā sponsorē pasākumus, kuros figurē kara atbalstītāji 2
FOTO: “Nedaudz ož pēc kūpinātas vistiņas!” Kā pēc ugunsgrēka atkopjas vēsturiskais Kaķu nams
Krievijā jauna ažiotāža — strauji izpērk nažus "Šip", ar kuru nogrieza ausi aizdomās turētajam "Crocus City Hall" teroristam
Pievienot komentāru