Publicitātes foto. (Foto: Publicitātes foto)

Vairākās Latvijas pilsētās norisināsies mazuļu rāpošanas čempionāts

Bērni
2023. gada 23. maijā 10:24 2023. gada 23. maijā 10:24
  Jauns.lv
Jelgavas pilsētas svētkos 27. maijā no plkst. 11.00 līdz 14.00 noritēs “Lidl Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts. Šie jautrie un smaidus raisošie čempionāti 22. jūlijā noritēs Valmieras, 4. augustā Ventspils un 12. augustā arī Jēkabpils pilsētas svētku ietvaros. Čempionātos tiek aicināti piedalīties un gandrīz 4 metrus garajā trasē savu rāpošanas ātrumu demonstrēt apņēmīgākie mazuļi vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem.

Katrs drosmīgais rāpotājs neatkarīgi no sasniegtā rezultāta saņems gardas un veselīgas veicināšanas balviņas, savukārt 3 ašākie mazuļi un viņu vecāki saņems īpašas balvas. Rāpošanas distance noteikti būs pa spēkam arī tiem brašajiem mazuļiem, kas savas rāpošanas prasmes vēl tikai spodrina, taču jau ir sacensības gara pilni.

Jelgavā čempionāts notiks Pasta salā, Valmierā jaunatnes centra “Vinda” teritorijā un Jēkabpilī Kena parkā. Informācija par “Lidl Lupilu” čempionātu norises vietu un laiku būs atrodama šo pilsētu svētku programmās. Reģistrācija mazuļu rāpošanas čempionātam katrā pilsētā notiks īpaši dekorētā un labi pamanāmā teltī.

Citi šobrīd lasa

Lieldienu brīvdienās Carnikavas iedzīvotājiem vēlams iekrāt pārtikas rezerves — kādu laiku būs problemātiskāk to iegādāties 1
FOTO, VIDEO: autosportista Mārtiņa Seska ģimene, viesi un līdzjutēji ar krāšņu sporta auto izdaiļo dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrādi "Splendid Palace"
Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
Pievienot komentāru