Publicitātes foto

Žurnālā "Tava Iedvesma" - Ilze Ķuzule-Skrastiņa par savas dzīves notikumiem un pārdzīvojumiem

Dzīvesstils
2023. gada 26. maijā 13:07 2023. gada 26. maijā 13:07
  Jauns.lv
“Tas labās meitenes, dzejnieces meitas statuss man ir ticis piešķirts vienmēr. Kaut kāda patiesība tur noteikti arī ir. Bet tām labajām meitenēm… Es par savu meitu tagad saku, ka nemaz negribu, lai viņa ir labā meitene. Jo es zinu, kas labajām meitenēm iekšā darās.” Aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa par savas dzīves notikumiem un pārdzīvojumiem.

Vēl žurnālā lasi

Visi viņu zinām kā futbolistu, bet tagad viņš ir LDDK ģenerāldirektors – Kaspars Gorkšs. “Tas skanēs ļoti banāli, bet nauda man nekad nav bijusi motivācija. Godīgi sakot, es pat esmu mēģinājis to iemācīties – to, ka naudai pašai par sevi ir vērtība. Pilnīgi noteikti, ja es būtu to apguvis, karjeras laikā būtu nopelnījis vairāk. Nauda man ir līdzeklis, un, manuprāt, tai piemīt cikliskums. Te tā ir, te tās nav. Man ir bijis ļoti daudz naudas, un arī tērēta tā ir pilnīgi bezjēdzīgi…” 

“Sākumā muku no Jāņa prom, reiz Rīgā satikāmies netālu no Katedrāles, un es apstājos – kaut kāds spēks lika to izdarīt. Varbūt tā bija Dieva griba, jo citādi man nebūtu tik kolosāla dēla un mazbērnu. Nebūtu ne Dziedi jel, ne Mīļāko puķu. Bet es ļoti cietu, kad Jānis dzēra.” Atklāta intervija ar Maiju Lūsēnu.

Ilgi un laimīgi, priecīgi un visu laiku seksuāli aktīvi – iespējams, attiecību sākumā pārim ir ilūzijas par to, ka, lai nu kas, bet seksuālā dzīve gan sitīs augstu vilni, turklāt visu laiku. Tomēr visai bieži kaisle izsīkst. Kā rīkoties sievietei, ja zudusi seksuālā iekāre pret savu ilggadējo partneri, bet šķirties arī negribas?

Par mīlestību un smadzenēm mums tagad zināms daudz vairāk nekā pirms desmit vai divdesmit gadiem. Tomēr – vai tas atvieglo mūsu mīlestības attiecības, pārdzīvojumus un sāpes? Vairumā gadījumu, šķiet, ne. Šīs jūtas joprojām ir viena no lielākajām cilvēces mīklām. Atklājam, kādas ir jaunākās tendences mīlas jomā.

Kā arī

  • Iedvesmojamies no tiem, kas prot! Vasaras modes karstākās aktualitātes
     
  • Kulinārijas eksperte Signe Meirāne ar ģimeni sāk jaunu dzīvi Francijā
     
  • Prieka vitamīns. Interjera dizaineres Santas Meikulānes skaistuma portrets
     
  • Pliko filozofija – nūdisms. Kas tajā ir tik pievilcīgs?
     
  • Trīs pavisam neparasti zemeņu ēdieni šai sezonai

Citi šobrīd lasa

Ventspilī autobusa galapunktā kāds būvē dīvainas akmens figūras. FOTO
Kas notiek ar tavām smadzenēm, ja katru dienu veic fiziskas aktivitātes?
Cik daudz azbestu saturoša šīfera ir Latvijā? Aplēses pārsteidz 4
Pievienot komentāru