Shutterstock

Ideāls laiks lieliem lēmumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.05. līdz 4.06.

Cita pasaule
2023. gada 29. maijā 12:10 2023. gada 29. maijā 12:10
 
Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Pirms nāc klajā ar sensacionālu paziņojumu, apsver visus par un pret. Jo stingrāka būs tava pārliecība par savas rīcības nemaldīgumu, jo grūtāk tevi būs izsist no sliedēm. Nebēdā par kritiku, galvenais, lai tu pats ar sevi esi apmierināts. Trešdien atturies no pamācošiem komentāriem, jo vari „uzrauties” uz kareivīgi noskaņotiem cilvēkiem, kas to vien gaida, lai varētu uz kādu izgāzt savas dusmas.

VĒRSIS

Lai tiktu pie cerētājiem rezultātiem, ar iniciatīvu un personisko ieinteresētību vien būs par maz. Būs vajadzīga prasme saskatīt izdevību un gudri to izmantot. Bez nopietna aprēķina neko jaunu neuzsāc. Enerģija ātri izsīks, bet atgriezīsies lēnām, tāpēc neuzsāc neko, kas prasa ilgstošu piepūli un pacietību. Tas nenozīmē, ka vari slinkot – vienkārši piedomā pie pareiza spēku sadalījuma.

DVĪŅI

Ja gribi saglabāt optimismu, nodarbojies ar interesantām un sirdij tīkamām lietām – tas palīdzēs izvairīties no grūtsirdības, zaudētām cerībām un jaunas dzīves jēgas meklējumiem. Vēlāk tava aktīvā un mērķtiecīgā rīcība var izraisīt domstarpības ar spītīgiem, aizspriedumainiem cilvēkiem. Nepūlies izrādīt savu pārākumu – tas plaisu attiecībās tikai padziļinās.

VĒZIS

Centies nepiesaistīt sev lieku uzmanību. Esi diskrēts, klausies un vēro, taču domas paturi pie sevis. Uzzinot to, ko tev nevajadzētu zināt un kas rada satraukumu, savaldi emocijas. Centies nedomāt par nepatīkamām lietām. Paliec malā no strīdiem un asām sarunām. Dienām ejot, noskaņojums mainīsies un būs vieglāk saskatīt izeju no situācijas, kura iepriekš šķita neatrisināma.

LAUVA

Aizstāvot savas intereses, ievēro likumus. Pavirša attieksme pret juridiskām lietām var izraisīt savstarpēju neuzticēšanos. Esi gan lietišķs, gan sirsnīgs. Kaislībām vaļu neļauj, tavi morāles principi citiem var šķist nepieņemami. Saglabāt kontroli pār sevi un situāciju būs vieglāk, ja nedzīvosi ilūzijās, bet stāvēsi stingri uz zemes un it visā ievērosi mērenību.

JAUNAVA

Esi uzmanīgs, tiekoties ar priekšniecību un varas pārstāvjiem. Pat ja saskati kļūdas viņu rīcībā, skaļi nekritizē un nenosodi – tas var atsaukties uz tavu karjeru. Dzīvo savu, no citu acīm norobežotu dzīvi. Ar problēmām tiec galā paša spēkiem, iejaukšanās no malas visu tikai sarežģīs. Spēku smelies garīgās aktivitātēs, klausies mūziku, baudi mākslu un radošu cilvēku sabiedrību.

SVARI

Tuvākajās dienās, ja vien iespējams, atturies no tāliem braucieniem, jo to laikā var rasties dažādas organizatoriskas un tehniskas ķibeles. Darot praktiskus darbus, esi precīzs un akurāts, neļauj sevi steidzināt. Ja jūti, ka pacietības mērs ir pilns, iepauzē vai kaut ko pamaini. Tiklīdz atradīsi pareizo pieeju, tiksi galā pat ar vairākiem darbiem vienlaikus.

SKORPIONS

Iztērētie resursi – kā nauda, tā arī enerģija – atjaunosies lēni. Neizlēmības un iniciatīvas apsīkuma dēļ gar degunu var aiziet lieliska izdevība. Dari visu, kas tavos spēkos, lai tāda situācija neatkārtotos, taču bez vajadzības neriskē. Brīvajā laikā labi atpūties, jo darbs prasīs lielu pašatdevi. Pēc iespējas vairāk esi kopā ar mīļoto cilvēku, dalies svarīgākajā, apspriediet nākotnes plānus.

STRĒLNIEKS

Nav ieteicams slēgt ilglaicīgus darījumus, dibināt jaunus kontaktus, meklēt sponsorus, jo iespējama vilšanās un neskaidrības. Esi kritisks, pret glaimotāju centieniem iegūt tavu labvēlību izturies rezervēti, taču no skarbiem izteikumiem atturies. Iesāktos darbus pabeidz, neatstāj neko pusdarītu. Labs palīgs kritiskos brīžos būs tuvinieki – viņi iedrošinās, atbalstīs morāli un garīgi.

MEŽĀZIS

Sadzīvē var veidoties neliels sajukums, ko nespēsi nedz paciest, nedz arī tik drīz novērst. Tas radīs nepatīkamas izjūtas, traucēs koncentrēties darba lietu risināšanai. Valdies, neļauj vaļu dusmām, būdams sliktā noskaņojumā, neko neatrisināsi. Kad oma būs laba, tad arī darbi veiksies un cilvēki būs saprotoši. Kāds izrādīs simpātijas, cits iedvesmos un uzmundrinās.

ŪDENSVĪRS

Tuvākajā laikā tava darbošanās nebūs tik veiksmīga, kā gribētos. Lai nerastos muļķīgi pārpratumi, nesoli līdzcilvēkiem to, ko nespēj izpildīt. Esi piesardzīgs un apdomīgs – drosme būs mācēt nogaidīt, nevis sasteigt. Izvairies no trokšņainām kompānijām un uzdzīves. Ja neierobežosi kaprīzās vēlmes, to vien darīsi, kā cīnīsies ar savas neapdomības sekām.

ZIVIS

Strīdīgas situācijas būs vieglāk novērst, ja neiestigsi personiskos pārdzīvojumos, bet spēsi pasmaidīsi par sevi un neturēt ļaunu prātu uz cilvēkiem, kam pietrūkst smalkjūtības un tolerances. Nesaudzīgs izteiksmes veids var kļūt par iemeslu ne vienam vien strīdam. Ja gribi sasniegt kādu no saviem mērķiem, neļauj nekam sevi traucēt.

 

Citi šobrīd lasa

FOTO: skaistas mājas un šiki dzīvokļi - kā dzīvo pašmāju slavenie un varenie
Miljardiera Bezosa līgavas satriecošais (un arī mulsinošais) stils. Dziļi dekoltē, mežģīnes un sudrabs
FOTO: Latvijas hokejisti nonāk degošā angārā. Irbe pilnā ekipējumā, Dārziņam rokās dāma
Pievienot komentāru