Latvijas fitnesa daiļava Regīna Mandrika uzvar Eiropas čempionātā

Fitness
2023. gada 13. maijā 15:11 2023. gada 13. maijā 15:11
  Jauns.lv
IFBB Eiropas čempionāts fitnesā un bodibildingā, kas no 3. maija līdz 9. maijam notika Spānijas pilsētā Santa Susanna, pulcēja vairāk kā 1200 sportistus no 44 Eiropas valstīm. Sacensības noritēja četras dienas, dažādās vecuma kategorijās un vairāk kā 15 fitnesa sporta veidos. Tika vērota liela konkurence visās sporta disciplīnās, kur lielākais skaits sasniedza 30 sportistu bikini kategorijās, portālu Jauns.lv informēja LBFBF prezidente Kristīne Vederņikova.

Rīdziniece, 21 gadu vecā sportiste Regīna Mandrika tika pieteikta dalībai gan junioru, gan pieaugušo kategorijās. Ļoti spēcīgā konkurencē, starp labākajām Eiropas "fit model" sportistēm, Regīna izcīnīja zelta medaļu un IFBB Eiropas čempiones titulu kategorijā "Fit Model +172 cm".

Sacensību turpinājumā cīņā par absolūto sacensību uzvarētāju, Regīna Mandrika tika nominēta par 2023. gada IFBB absolūto Eiropas čempioni.

21 gadu vecā Regīna Mandrika izcīnīja IFBB Eiropas čempiones titulu kategorijā "Fit Model +172 cm". (Foto: IFBB )

Tas ir sensacionāls Latvijas sportistes rezultāts IFBB Eiropas čempionātā, kas apliecina, ka Latvija ieņem vadošās pozīcijas "fit model" disciplīnā pasaulē.

Regīna startēja arī "Bikini" kategorijā, kur junioru vecuma grupā starp 20 labākajām Eiropas sportistēm izcīnīja godpilno 5. vietu.

Kategorijas "Wellness" pārstāve, Latvijas čempione Lidija Djukina startēja pieaugušo un master vecuma grupā, izcīnot attiecīgi 4. vietu un 5. vietu, kas ir ļoti augsts sasniegums Eiropas līmeņa sacensībās.

Latvijas sportiste, kontinentālo sacensību debitante Karīna Millere, kategorijā "Wellness" izcīnīja 11. vietu pusfinālā.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija sveic izlases sportistus ar sekmīgiem rezultātiem, kas izcīnīti visnozīmīgākajās Eiropas līmeņa sacensībās.

Citi šobrīd lasa

Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
"Kur bija Vaira, tur bija Imants, un otrādi!" FOTO: sirsnīgā atmosfērā atklāta Imanta Freiberga biogrāfija 3
FOTO, VIDEO: Grigule savā personālizstādes atklāšanā ieradusies drosmīgā tērpā 3
Tēmas: Latvija
Pievienot komentāru