Ralfs Freibergs un vārtsargs Artūrs Šilovs svin uzvaru 2023. gada IIHF pasaules hokeja čempionāta Somijas un Latvijas spēlē starp Šveici un Latviju Arēnā Rīga 2023. gada 23. maijā. (Foto: Just Pictures/Sipa USA/ Vida Press)

Visu Latvijas hokeja izlasi uzaicina uz Dziesmu svētkiem! Freiberga nūjai būs īpaša vieta 1

Sporta zvaigznes
2023. gada 26. maijā 11:11 2023. gada 26. maijā 11:11 | Papildināts, 2023. gada 26. maijā 00:50
  Jauns.lv
Atsaucoties uz Latvijas hokeja izlases spēlētāja Ralfa Freiberga piedāvājumu, Dziesmu un deju svētku organizatori nolēmuši izlases spēlētājus aicināt apmeklēt svētkus.

Dziesmu svētku oficiālajā "Twitter" kontā svētku organizatori norāda, ka jau sazinājušies ar Latvijas hokeja federāciju, lai nodotu ielūgumus uz Dziesmu dziesmu svētkiem. Savukārt aizsarga Ralfa Freiberga nūja nonāks Dziesmu svētku muzejā.

Jau ziņots, ka aizsargs Ralfs Freibergs solīja savu hokeja nūju ar visas komandas autogrāfiem mainīt pret Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta biļetēm. 

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase 25. maijā pirmo reizi vēsturē iekļuva pasaules čempionāta pusfinālā, ceturtdaļfinālā Rīgā ar rezultātu 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) uzvarot Zviedriju.

Daži "Twitter" lietotāji arī norāda, ka par šādu sniegumu visai Latvijas hokeja izlases komandai vajadzētu bezmaksas biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem. 

Rītdien, 27. maijā, Latvijas hokeja izlases pusfinālā mērosies spēkiem ar Kanādas hokejistiem.

Saistītās ziņas

Kaut kas nebijis! Latvijas izlase pasaules hokeja spēka rangā ir PIRMAJĀ vietā 4
VIDEO: izcilais Šilovs un mūsu varoņu pašaizliedzība ieved Latviju vēsturiskā pusfinālā 3
VIDEO: Latvijas hokeja izlases spēlētāji ģērbtuvēs līksmo un svin uzvaru pār Zviedriju

Jau ziņots, ka īsā laikā izpārdotas visas tirdzniecībā laistās biļetes uz Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertu "Kopā augšup".

Citi šobrīd lasa

Lieldienu brīvdienās Carnikavas iedzīvotājiem vēlams iekrāt pārtikas rezerves — kādu laiku būs problemātiskāk to iegādāties 1
FOTO, VIDEO: autosportista Mārtiņa Seska ģimene, viesi un līdzjutēji ar krāšņu sporta auto izdaiļo dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrādi "Splendid Palace"
Bezvēsts pazudušais 2005. gadā dzimušais Valters Vanags atrasts gājis bojā
Pievienot komentāru