FOTO: hokeja kreklos un priecīgi - Saeimas deputāti  vēlā nakts stundā spriež vai šodien jābūt brīvdienai! 1

Sabiedrība
2023. gada 29. maijā 10:34 2023. gada 29. maijā 10:34
  Jauns.lv/LETA
Ģērbušies Latvijas hokeja izlases kreklos un mazliet saguruši no emocionāli piesātinātās dienas – tādi vakar, 28. maija vēlā novakarē, Saeimā pulcējās deputāti, lai spriestu vai šodiena, 29. maijs, būs brīvdiena vai nē.

Lēmums tika pieņemts dažu minūšu laikā. Par likuma grozījumu pieņemšanu balsoja 52 un atturējās trīs deputāti. Kopā sēdei bija reģistrējušies 56 deputāti.

Ņemot vērā ierobežoto laiku līdz pusnaktij, debatēs īsi piedalījās tikai deputāts Gunārs Kūtris (ZZS). Politiķis norādīja, ka no vienas puses nevienam tagad necelsies roka balsot pret šo ierosinājumu.

Tajā pašā laikā viņš aicināja pie varas esošos padomāt, kā novērst pārpratumus pirmdienas rītā. Piemēram, vajadzētu būt skaidrībai, vai pirmdien no rīta darbosies skolas un bērnudārzi, lai vecāki zinātu, vai uz mācību iestādēm vest savus bērnus, atzīmēja deputāts.

Saistītās ziņas

VIDEO: emociju "eksplozija" - kas notika uz Latvijas hokeja izlases soliņa pēc gūtajiem uzvaras vārtiem
Kurš apmaksās ballīti? Cilvēki sašutuši par pēkšņo Saeimas lēmumu noteikt pirmdienu par brīvdienu 6
Latvijas uzvaras galvenais varonis vēl nespēj atjēgties pēc notikušā

Pēkšņais Saeimas lēmums radījis haosu un neizpratni sabiedrības vidū. Cilvēki ar savām pārdomām dalījušies sociālajā medijā "Twitter".

Kā viens no iemesliem, kāpēc nepieciešams izsludināt brīvdienu, tiek norādīts uz vajadzību dot iespēju arī reģionu iedzīvotājiem Rīgā sveikt Latvijas hokeja izlasi.

Kā ziņots, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

Citi šobrīd lasa

Pēc kopdzīves 18 gadiem tiek šķirta dziedātājas Ances Krauzes laulība
Norvēģijā atrasts pirms gada jūrā iekrituša Latvijas jūrnieka līķis
Nauda nesmird? Mairis Briedis par miljonu dolāru ir gatavs reklamēt skandalozo baltkrievu atsaldeni Mellstroy, kurš publiski piekāva meiteni
Pievienot komentāru