No 100 Labi padomi arhīva

Biezpiena bumbiņas

Sastāvdaļas
  • 500 g biezpiena
  • 300 g miltu
  • 3 olas
  • 30 g cukura
  • 5 g sodas
  • 5 ml etiķa
  • 5 g sāls
  • 1 l eļļas – vārīšanai
Mūsu bērnības klasika, kurā joprojām svarīgākais ir biezpiens.

Pagatavošana

1
Biezpienu, miltus, olas, cukuru, sodu, etiķi un sāli sajauc viendabīgā masā, no kuras saveido bumbiņas.
2
Uzkarsē eļļu un liec tajā biezpiena bumbiņas: kad tās kļūst apetītlīgi brūnas, ir gatavs.
3
Liec ar papīra salveti izklātā traukā, lai tiktu vaļā no liekā taukuma.

Pievienot komentāru