Biezpiena cepumi ar magonēm
Sastāvdaļas
- 400 g miltu
- 200 g biezpiena
- 200 g sviesta
- Cukurs, magones pēc gaumes
Viss ģeniālais ir vienkāršs – arī šie cepumi, kas garšos gan lieliem, gan maziem.
Pagatavošana
1
Biezpienu samīci ar sviestu un miltiem viendabīgā mīklā.
2
Nokaisi darba virsmu ar miltiem un uz tās izveltē biezpiena mīklu aptuveni ½ cm biezumā. Atsevišķā traukā sajauc cukuru ar magonēm.
3
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ar cepampapīru izoderē plāti. Ar glāzi izspied ripas, kuras apviļā cukura un magoņu jaukumā, pārloki uz pusēm un liec uz cepamplāts.
4
Cep aptuveni 20 minūtes. Atdzesē.