Shutterstock

Biezpiena un auzu pārslu kūciņa

Sastāvdaļas
  • 250 g vājpiena biezpiena
  • 100 g auzu pārslu
  • 100 g vasaras ogu
  • 100 g cukura
  • 20 g rozīņu
  • 1 ola
  • 2 tējk. malta kanēļa
  • eļļa vai sviests veidnei
Pildījumam der visdažādākās ogas; vienīgi, ja tās ir ļoti skābas, jāpievieno vairāk cukura.

Pagatavošana

1
Auzu pārslas samaisi ar rozīnēm, olu un pusi cukura. Pildi veidnē, kas ieziesta ar eļļu vai sviestu.
2
Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep aptuveni 10 minūtes.
3
Biezpienu samaisi ar atlikušo cukuru, ogām un kanēli. Liec uz apceptās pamatnes un izlīdzini.
4
Ievieto atpakaļ krāsnī un cep vēl kādas 20 minūtes.

Pievienot komentāru