Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2019. gada 15. martā 15:53
Parasti auzu pārslu cepumiņi, viss normāli. Bet, kamdēļ uzsvērts- bez miltiem? Vai tad kāds, mājās tos cepot, liek klāt miltus?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer
2019. gada 15. martā 18:29
Sorry, es kļūdījos- redzu, vismaz divi cilvēki auzu pārslām miltus piejauc. Vispār, kamdēļ ne, ja tāda mehte ir?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Lēda
2023. gada 24. septembrī 18:31
Nesanāca,visi cepumiņi saplūda vienā pankūkā,milti ir jāliek.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ieva
12. janvārī 04:03
Viss sanāca ļoti labi, riekstus vajag smalki sasmalcināt, būs miltu vietā, pieliku rozīnes un cukura vietā medu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Rūta
Vakar 18:13
Es nepieliku riekstus un man arī ļoti labi sanāca
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi