Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
Ginta
2019. gada 5. aprīlī 08:40
Aicinātu raksta autoru pie reizes arī pieminēt bargo naudas sodu, kas paredzēts par īpaši aizsargājamā auga noplūkšanu. Lai tie kas taisa pesto, zina tā "cenu", ja tomēr kāds arī prāta aptumsības gadījumā ņem vērā šo rakstu, kas mudina uz likuma pārkāpumu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
xsīte
2019. gada 5. aprīlī 10:45
LAKŠI tiek audzēti arī dārzā!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mazais Nostradamus
2019. gada 5. aprīlī 11:49
Irija vini dazos mezos vini tie Laksi ..meza kiploki ir pat loti loti daudz ..es pat esmu redzejs vairak kilometru pa visu mezu it seviski pie vienas lielas upes ...sogad vini loti agri ..es jau lasiju marta sakuma ..taisu vinus ar krejumu ..tikai vakara vinus nevar est ..gruti iemigt ..pa krieviski vinus sauc Череша ..
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gintai
2019. gada 5. aprīlī 12:14
Prātiņā aptumsušajai Gintiņai daru zināmu, ka lakšu jeb mežloku sēkli paciņa ir nopērkama jebkurā sēklu stendā...Aicinātu Gintiņu atmest sarkasmu, kuru viegli var vērst pret pašu 🤦🤦🤦
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
beerdrinkers
2019. gada 5. aprīlī 18:24
Recepte gan jau laba, bet nemēģināšu. Lakšu laiks ir īss, divas, trīs nedēļas. Negribu, ar sieru un riekstiem kopā sablendētu laksi, nebūs tas kaifs. Laksis ir delikatese, neredzu jēgu to miksēt iekš pesto. Es lakšu sviestu- pāris saujas ar lakšiem sasmalcinu, klāt paku sviesta, mazliet olīveļļu, nedaudz sāls, samaisu, viss. Uzglabāt var ilgi. Un var smērēt uz maizītes, vai siera, hoķ pa taisno mutē smērē. Manā pusē laksis saucās "bärlauch".
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Сontra
2019. gada 5. aprīlī 22:06
nevis череша, bet черемша. Savvaļas ķiploki.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
spešal nafig
2019. gada 6. aprīlī 00:20
Nezinu ko cepās zaļie, ja nerauj sīpolus un tikai saplūc -nogriež lokus viss štokos .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Sise
2021. gada 4. maijā 18:57
Es lakšu pesto safasēju pa vienreizējiem trauciņiem un saldētavā iekšā!! Visu ziemu ir vitamīni: uz maizītes,pie salātiem,zupām,mērcēm...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi