Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
AFP/Scanpix

"Deviņvīri" atskatās uz decembra un janvāra notikumu TOP

9vīri
Šis raksts un daudz kas cits interesants žurnāla "Deviņvīri" jaunākajā numurā, kas nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.
Šis raksts un daudz kas cits interesants žurnāla "Deviņvīri" jaunākajā numurā, kas nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā. (Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva)

Kur divi bijušie, tur kašķis

Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas drošības dienestu pārstāvji konstatē postošu grautiņu un apseko, kas palicis pāri pēc iepriekšējā valsts prezidenta Bolsanaru fanu ielaušanās prezidenta pilī Planalto Braziljā. Tas viss ļoti atgādina Donalda Trampa fanu plosīšanos pa Vašingtonas Kapitoliju...

Bez biksēm, bet ar transportu!

Foto: AFP/Scanpix

Londonā notikusi jau 12 gadu pastāvošā akcija “No Pants Subway Ride”, kuru varētu tulkot kā “Bez garbiksēm pazemē braukšana” – tas ir kā atbalsts visiem tiem, kas uz metro dodas īsbiksēs. Starp citu, šai akcijai ir piekritēji vēl 50 lielpilsētās!

Smiltāju rīklē

Foto: AFP/Scanpix

Šādi tuksneša smilšu zobos izskatās "Audi" spāņu ekipāža ar pilotu Karlosu Sainsu un stūrmani Lukasu Krūzu Dakaras 2023. gada rallija 8. posmā starp Al Duvadimi un Saūda Arābijas galvaspilsētu Rijādu.

Pabarot svītraino reisu

Foto: AFP/Scanpix

Pieci draudzīgi lielkaķi, lai dabūtu ko gardu, ir aplenkuši safari tūristu autobusu, kas ir iebraucis Sibīrijas Tīģeru parkā uz ziemeļaustrumiem no Harbinas pilsētas.

Kara eglīte

Foto: AFP/Scanpix

Vairāk par 300 dienām kara! Vēl palikušie Bahmutas iedzīvotāji sagaida pareizticīgo Ziemassvētkus pilsētas humānās palīdzības centrā.

Zem ledāju stāviem

Foto: AFP/Scanpix

Apmeklētāji ar cienīgu bijību nolūkojas uz majestātiskajām ledus skulptūrām 39. Starptautiskajā Ķīnas Sniega un ledus festivālā.

Smalks darbiņš

Foto: AFP/Scanpix

Par veselu 212 kilo smagu zivi dienu iepriekš viens Tokijas “Michelin” restorāns ir samaksājis 270 tūkstošus dolāru. No zilspuru tunča ir palikusi vien galva, kuru publiski filē “Sushi Ginza Onodera”  veikalā.

Nebeidzamais skrējiens

Foto: Elwyn L Evans / SWNS

Gerijs Makkī, gluži kā Forests Gamps, nevar apstāties – viņa plāns ir gada laikā noskriet 365 maratonus – visus tur saziedotos līdzekļus viņš nodod “Macmillan” vēža slimnieku atbalsta centram. Gerijs jau ir noplēsis vairāk nekā 20 sporta kurpju pāru un sadedzinājis gandrīz miljonu kilokaloriju...

Saviem dieviem par godu

Foto: AFP/Scanpix

Indiešu performanču meistars Subods Gupta pozē savas instalācijas centrā “Samgan” izstādē Parīzē. Kā redzams, savā mākslas darbā viņš ir izmantojis jebkura laba restorāna virtuves cienīgu artilēriju – pannas, kastroļus, milzu paplātes un pat spaiņus.

Lasāmgabali