Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kļūdas pēc apbedīta dzīva sieviete; viņa saukusi palīgā, taču diemžēl neviens nedzirdēja 1

Pasaulē
2023. gada 17. septembrī 12:54 2023. gada 17. septembrī 12:54
  Jauns.lv
Lai gan šķiet, ka šādas lietas pārsvarā notiek filmās, bet reālajā dzīvē tām ir tendence samazināties, Brazīliju satriecis gadījums, kad 37 gadus veca sieviete apbedīta dzīva. Viņa zārkā pavadīja 11 dienas. 

Tiek vēstīts, ka Brazīlijā 37 gadus vecā Rosangela Almeida dos Santosa tika uzskatīta par mirušu un apglabāta dzīva. Kapsētas tuvumā dzīvojošie cilvēki stāstīja, ka viņus nemierīgus darījuši kliedzieni, kas nāca no kapiem. Visticamāk, ka kliedzēja bijusi sieviete, kura tika apglabāta dzīva un mēģinājusi izsaukt palīdzību. Tomēr, kad tuvinieki beidzot ieradās kapsētā, tika konstatēts, ka Rosangela ir nosmakusi. Izrādās, ka slimnīcā bija pieļauta kļūda, uzskatot sievieti par mirušu. Ārvalstu mediji ziņo, ka sieviete tika nogādāta slimnīcā liela noguruma dēļ, taču sajauktu dokumentu dēļ miršanas apliecībā ierakstīts, ka viņai apstājusies sirdsdarbība, ziņo mirror.co.uk.

Ķermenis vēl bija silts 


Saņēmuši ziņu par tuvinieces nāvi, ģimene sarīkoja bēres. Nākamajā dienā, 2018. gada janvārī, Rosangela tika apglabāta pašvaldības kapsētā. Tomēr kliedzieni, kas pēc bērēm atskanēja no kapsētas, bija satraucoši un rosināja vietējos iedzīvotājus sazināties ar sievietes piederīgajiem.

Ģimene stāsta, ka saņemot ziņu, ka viņu radiniece, iespējams, ir apglabāta dzīva, viņi nekavējoties steigušies uz kapsētu, kur zārkā tika atrasts Rosangelas ķermenis. Tas gulēja uz vēdera un vēl bija silts. Sieviete no ausīm un deguna bija izvilkusi vati, kas tur bija ievietota, gatavojot ķermeni apbedīšanai.  Uz viņas rokām un pieres bija brūces, kas, iespējams, radušās, mēģinot izlauzties ārā. Kad meita apbedīta, uz viņas ķermeņa ievainojumu nebija, apliecināja Rosangelas 66 gadus vecā māte Germana de Almeida. Zīmīgi, ka zārkā konstatētas arī asinis un naglas.

"Es vairākas reizes dzirdēju tādu kā vaidēšanu, bet tad viņa apklusa," pieredzētajā dalījās iedzīvotāja, kura dzīvo netālu no kapsētas. Pēc sievietes teiktā, sākumā viņa domājusi, ka bērni vakarā joko un mēģina viens otru nobiedēt. Diemžēl patiesība izrādījās daudz traģiskāka.

Citi šobrīd lasa

Latvietis nedeklarē pirkumu, nonāk tiesā un zaudē gredzenu par teju 100 000 eiro, ko uzdāvināja sievai 4
Vai Ingu Rublīti varēja glābt? Zināms tiesas slēdziens lietā par divu bērnu mātes nāvi Liebritānijas slimnīcas uzgaidāmajā telpā 2
Pakrojas muižas festivāla apmeklētāji šokā: akrobāte nokrīt no 9 metrus augstām šūpolēm 3
Pievienot komentāru