Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pjērs de Golls (ekrānuzņēmums no "X")

Šarla de Golla mazdēls — “vatenis”, kurš cer saņemt Krievijas pilsonību

Pasaulē
2023. gada 20. novembrī 22:45 2023. gada 20. novembrī 22:45
  Jauns.lv
Izcilā Francijas valstsvīra, Piektās republikas dibinātāja un bijušā prezidenta Šarla de Golla mazdēls Pjērs de Golls ir kļuvis par aktīvu Kremļa ruporu, stāstot par NATO sakāvi karā pret Krieviju un Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska galu. Vienlaikus viņš neslēpj, ka vēlas kļūt par Krievijas pilsoni.

NATO jau ir zaudējusi “Ukrainas konfliktā”, ASV un Eiropai nav nekādu iespēju to turpināt, un drīzumā ASV “novāks Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski”, viņš stāstīja Krievijas aģentūrai TASS. Lai izbeigtu karu Ukrainā, ir jāpieņem Krievijas nosacījumi.


Būdams uzticīgs Kremļa ideju propagandētājs, viņš cer saņemt Krievijas pilsonību. “Man būtu pagodinoši saņemt Krievijas pilsonību,” viņš sacīja. “Jūsu valsts piedāvā lielas iespējas. Es mīlu jūsu dziļo un spēcīgo kultūru, intelektu un krievu garu.”

Iepriekš viņš paziņoja, ka Rietumi jau savlaikus plānoja "sazvērestību" pret Krieviju, par ko liecina sankciju apjoms, bet karu Ukrainā uzsāka ASV un NATO.

Pjēra vectēvs Šarls Andrē Žozefs Marī de Golls bija viens no ievērojamākajiem 20. gadsimta Francijas valstsvīriem. Pretestības nacistiem vadītājs, atbrīvotās Francijas Pagaidu valdības vadītājs, Piektās republikas izveidotājs. No 1959. līdz 1969. gadam viņš bija Francijas prezidents.

Citi šobrīd lasa

"Mēs laimīgi!" - Elmārs Tannis iestūrē laulības ostā
Skatītāju rindās arī Alla Pugačova: krāšņi sācies Laimas Vaikules mūzikas festivāls Jūrmalā. FOTO
"Deģenerātu ārprāts! Mums tas nav jāpieņem!" ļaudis sašutuši par "frīkšovu" olimpisko spēļu atklāšanā
Pievienot komentāru