Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

Auto ziņas: Ceriņš mežā. TV personība liek lietā pilnpiedziņas "Nissan Ariya"

Auto un tehnoloģijas
2023. gada 16. maijā 17:34 2023. gada 16. maijā 17:34
  Jauns.lv
"Nissan Ariya" ir firmas pirmais elektriskais SUV automobilis. Tam ir dažādas ietilpības baterijas un dažādas piedziņas, tostarp e-4orce pilnpiedziņa ar diviem elektromotoriem. Šim raidījumam gribējām atrast cilvēku, kas ar "Ariya" braucis drusku ilgāk, tādu nemaz nebija tik viegli satikt. Tas ir Aivis Ceriņš!

Labā ziņa, ka mums nebūs Aivim jārāda, ko kurš kloķis dara un kā ielikt ātrumā. TV raidījumu un pasākumu vadītājs ar "Nissan Ariya" pārvietojas jau kopš gada sākuma. Aivis Ceriņš elektromobili izmanto diendienā - dažkārt uz maiņām ar sievu. "Nissan" vēlme un ideja bija nevis zīmēties ar "Ariya" pie klubiem, bet gan parādīt ģimeniskās vērtības. Tam "Ariya" ir pietiekami liela un tehnoloģiska.

Aivis Ceriņš elektromobili izmanto diendienā - dažkārt uz maiņām ar sievu. (Foto: Ekrānuzņēmums)

Bet kā ar sniedzamību? Garākais gabals, ko Aivim izdevies veikt ar vienu uzlādi, bijis no Rīgas līdz Ludzai. 270 km ar mazāko 65 kWh bateriju? Nav slikti. Sarunā ar Aivi ātri saprotam vienu lietu - vienalga, vai esi TV zvaigzne vai vientuļš IT speciālists, braucot ar elektromobili tu agri vai vēlu sāc spēlēt pēc mašīnas noteikumiem.

Citi šobrīd lasa

Kas notiek ar krievu šovbiznesa zvaigžņu glaunajiem īpašumiem Jūrmalā?
"Priecīgus Ziemassvētkus!" Iedzīvotājus pārsteidz 19. aprīļa sniegotais rīts
Izsolē tiešsaistē tirgo barikāžu dalībnieka piemiņas zīmi
Pievienot komentāru