Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
"Latvijas Gada auto 2024" (publicitātes foto)

Kurš uzvarēs konkursā "Latvijas Gada auto 2024"? To uzzināsim drīz!

Auto un tehnoloģijas
2023. gada 24. novembrī 18:08 2023. gada 24. novembrī 18:08
  Jauns.lv/LETA
Konkursa "Latvijas Gada auto 2024" apbalvošanas ceremonija notiks šā gada 7.decembrī, paziņoja konkursa organizators Māris Ozoliņš.


Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks kultūras centrā "Ulbrokas ielā" Institūta ielā 3, Ulbrokā. Savukārt tiešraides un apbalvošanas ceremonija sāksies plkst.19.

Šogad konkursā pieteikts 21 automobiļu modelis. Tostarp starp konkursa dalībniekiem pieci ir elektriskie automobiļi.

Konkursa "Latvijas Gada auto 2024" dalībnieki ir "Škoda Enyaq Coupe iV", "Citroën C4 X", "Nissan X-Trail", "Porsche Cayenne", "Peugeot 408", "Peugeot 508", "Peugeot 2008", "KGM Musso", "KGM Torres", "Renault Austral", "Renault Clio", "Dacia Duster Extreme", "Dacia Jogger Extreme", "Hyundai Ioniq 6", "Hyundai Kona Electric", "Hyundai Kona Hybrid", "Audi SQ8 Sportback e-tron", "Volkswagen ID.3", "Volkswagen Touareg", "Baic Beijing X55" un "JAC T8 PRO".

"Tomēr ne visi modeļi drīkst pretendēt uz titulu "Latvijas Gada auto 2024", jo ir modernizētie modeļi vai esošu modeļu modifikācijas," norādīja konkursa organizators.

Viņš papildināja, ka tie ir modeļi, kas Latvijas tirgū jau kādu laiku bijuši, bet ražotājs tiem veicis dažādus tehniskus uzlabojumus un vizuālas izmaiņas, bet tie joprojām sacentīsies par balvām papildus nominācijās.

Saistītās ziņas

Jaunākie auto modeļi no Mežaparka estrādes dodas “Latvijas Gada auto 2024” Lielajā testa braucienā
Auto ziņas: Gada auto 2023 varēs vērtēt entuziasti un pircēji
"Latvijas Gada auto 2022" galveno titulu izcīna ar viena punkta pārsvaru

Citi šobrīd lasa

Ar rituāliem, dziesmām un diskusijām par Baltijas jūru augusta izskaņā Rīgas piejūras apkaimēs noritēs Senās uguns nakts
"Mēs laimīgi!" - Elmārs Tannis iestūrē laulības ostā
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1
Pievienot komentāru