Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

48 gadus vecā Spānijas karaliene Letīcija vairs neslēpj sirmumu matos

Slavenības
2021. gada 10. februārī 07:30 2021. gada 10. februārī 07:30
  Jauns.lv
48 gadus vecā Spānijas karaliene Letīcija devusies uz Madridi, lai piedalītos neatkarīgā fonda AECC rīkotajā forumā, kas veltīts cīņai ar vēzi.

Spānijas karalienes Letīcijas elegantais stils, dodoties uz forumu. (Foto: Michael Murdock / SplashNews.com/ Vida Press)

Iziešanai sabiedrībā karaliene izvēlējusies ziloņkaula krāsas blūzi, ko darinājis zīmols “Hugo Boss”, modes nama “Massimo Dutti” bikses un grafīta krāsas mēteli no modes nama “Carolina Herrera” kolekcijas.

Savu koptēlu Letīcija bija papildinājusi ar ādas laiviņām uz smailiem papēdīšiem. Karaliene izskatījās ļoti eleganti un stilīgi. Taču vairāk par lietišķo stilu sabiedrība pievērsusi uzmanību Letīcijas frizūrai jeb konkrētāk – sirmumam viņas matos. Taču karaliene, šķiet, par to nebūt nesatraucas.

Desmitais ļaundabīgā audzēja apkarošanai veltītais forums šogad norisinājās Vispasaules vēža dienā. Tajā diskutēts par Covid-19 pandēmijas ietekmi uz onkoloģijas pacientiem. Kā zināms, Letīcija ir bezpeļņas sociālās organizācijas AECC goda prezidente, un šī fonda darbība atzīta par sabiedrībai ļoti nozīmīgu. Asociācijas galvenā misija ir cīņa ar vēzi un pacientu dzīves kvalitātes uzlabošana.

“Mēs esam pulcējušies šeit, lai runātu par šo jautājumu un piesaistītu plašsaziņas līdzekļu, administrācijas, dažādu sociālo aģentu un sabiedrības uzmanību tam, kas nevar gaidīt. Vēža slimnieki joprojām ir neaizsargāti. Turklāt ar pandēmijas sākšanos vēl neaizsargātāki,” pasākumā klātesošos uzrunāja karaļa Felipes VI dzīvesbiedre.

Šī nav pirmā reize, kad Letīcija redzēta sabiedrībā ar cēlu sirmumu matos: pērn viņa apmeklēja izstādi ARCO 2020, un arī toreiz viņas mati piesaistīja fotoreportieru uzmanību.

Taču 2020. gada martā viņa pārsteidza sabiedrību ar jaunu, daudz tumšāku matu krāsu, kas lieliski akcentēja viņas acu toni. Spānijas karaliene todien apmeklēja bankas BBVA galveno mītni, kurā tika atzīmēta Vispasaules reto slimību diena.

Der atzīmēt, ka Spānijas valdniece reti ļaujas eksperimentiem ar savu ārieni: aizvadītā gada martā bija viņas pirmā nopietnā imidža maiņa daudzu gadu garumā.

Citi šobrīd lasa

Pēc kopdzīves 18 gadiem tiek šķirta dziedātājas Ances Krauzes laulība
Iznīcināts Kabiles pagasta simbols
Princis Luiss karaļnamā vēl nav paveicis to, ko sen izdarījis viņa jaunākais brālēns Ārčijs
Pievienot komentāru