Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Maikls Duglass Parīzē šā gada 1. novembrī. (Foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press)

Maikls Duglass šokē fanus ar jaunu matu krāsu. Sirmā kino leģenda tagad ruds

Slavenības
2022. gada 3. novembrī 09:38 2022. gada 3. novembrī 09:38
  Jauns.lv
Leģendārais aktieris Maikls Duglass iejūtas rudens noskaņās. Viņš nesen kā ļāvies pamatīgām pārvērtībām un sirmos matus nokrāsojis rudus kā rudens lapas.

Filmas “Pamatinstinkts” (“Basic Instinct”) aktieris nedēļas nogali pavadījis Parīzē, kur, tā vien šķiet, savai dzīvei smēlies jaunu elpu.


Jau sen sabiedrība 78 gadus veco aktieri zina ar sudrabaini sirmiem matiem, taču brīvdienās viņš Francijas galvaspilsētā redzēts ar nebijušu matu krāsu. Aktieris tos nokrāsojis kastaņbrūnā tonī.

Nelielajā video, kas publiskots viņa “Instagram” lapā, Holivudas zvaigzne uzrunājis fanus no kādas ēkas jumta terases, kur fonā redzams Eifeļa tornis: “Hei, draugi! Priecīgu - paldies Dievam, ka ir piektdienu! Lai jums tā laba! Mīlu.”

Filmējot video, Duglass galvā bija uzlicis cepuri, taču dažas matu šķipsnas no tās spraucās ārā.

Aktieris mīlestības pilsētā redzēts arī otrdien, kad kopā ar sievu Ketrīnu Zetu-Džounsu pēc pusdienām pameta kafejnīcu “Cafe de l' Esplanade”. Todien aktierim galvā nebija cepure un varēja redzēt, ka priekšpusē atstātas vairākas sudrabainas matu šķipsnas.

Daudzus viņa “Instagram” bloga sekotājus pārsteidza Duglasa pārvērtības, un kāds no faniem paslavējis aktieri, norādot, ka viņam patīk šis jaunais tēls, kas rada ļoti dabisku izskatu.

Cits turpretī bija vīlies un komentēja: “MD ir brīnišķīgi mati viņa vecumam, un viņš izskatījās ļoti glīts ar dabiski sirmiem matiem.”

Kādam no aktiera “Instagram” bloga sekotājiem bija teorija par pēkšņajām pārmaiņām izskatā un viņš rakstīja:  “Iespējams, ka tas ir nepieciešams kādam varonim, kuru viņš atveido filmā.”

2023. gadā uz ekrāniem gaidāma filmas “Ant-Man” nākamā daļa, kurā Duglass iejūtas dr. Henka Pima tēlā.

Pirms dažiem gadiem aktieris publiski dalījās pārdomās par novecošanu, un tajā pašā laikā ar lepnumu atzina, ka mati viņam aizvien ir lieliski.
 
“Man joprojām visa galva ir klāta matiem,” viņš 2019. gadā izteicās, viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā. “Tātad viss ir labi.”

Citi šobrīd lasa

"Aknām vitamīni ir vislielākie kaitnieki!" Gastroenterologs Ivars Tolmanis pastāsta to, ko daudzi nezina
Kopā ar Lolitu Neimani kliedējam mītus par organisma attīrīšanu pavasarī
FOTO, VIDEO: Grigule savā personālizstādes atklāšanā ieradusies drosmīgā tērpā 2
Pievienot komentāru