Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Tīna Tērnere ar dēlu Roniju un viņa sievu Afidu. (Foto: Instagram)

Atklāts Tīnas Tērneres dēla Ronija nāves iemesls

Slavenības
2022. gada 14. decembrī 06:50 2022. gada 14. decembrī 06:50
 
Atklāts amerikāņu dziedātājas Tīnas Tērneres jaunākā dēla Ronija Tērnera nāves iemesls.

Ronijs Tērners mūžībā devās šā gada 8. decembrī - pēc tam, kad bija vērsies pēc neatliekamas palīdzības Losandželosā, Kalifornijas štatā. Viņam bija 62 gadi.

Tīna Tērnere ar dēlu Roniju un suni Oniksu 1972. gadā. (Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Vida Press)

Skaņdarba “Proud Mary” izpildītāja Tīna Tērnere publiski izteica līdzjūtību savam otrajam dēlam, kurš nācis pasaulē viņas skandalozajās attiecībās ar nelaiķa bijušo vīru Aiku Tērneru, norādot, ka dēls “pasauli pametis pārāk agri”.

Ronija sieva Afida vēlāk atklāja, ka vīram bijusi īsa cīņa ar vēzi, kas ilgusi tikai trīs nedēļas. Tagad Tērnera kunga nāves iemeslu sīkāk komentējušas arī vietējās varasiestādes.

Kā vēstīts laikraksta “New York Post” slejā “Page Six”, Losandželosas apgabala Tiesu medicīnas ekspertīžu birojs atklājis, ka Tērners miris “resnās zarnas karcinomas metastāžu dēļ”.

Saistībā ar “citiem nozīmīgiem apstākļiem” ziņojumā tika atzīmēta arī “aterosklerotiska sirds un asinsvadu slimība”, un nāves cēlonis tika minēts kā dabisks.

Franču mediju personība Afida, kura ar Roniju apprecējās 2007. gadā, pauda sirdssāpes par vīra nāvi un raksturoja viņu kā “lielisku mūziķi un basģitāras spēlētāju” ar “apbrīnojamu dvēseli” un “tik lielu sirdi kā milzim”.

Viņa piebilda, ka Ronijs bijis “īsts eņģelis” un “ļoti garīgs un unikāls”.

Atklājot Ronija nāves cēloni, 45 gadus vecā Afida paziņojusi: “Ļoti, ļoti, ļoti slikti, ka Ronijs saslima pirms 3 nedēļām. Pie velna vēzi.”

Izrādot godu aizgājējam, Ronija 83 gadus vecā māte rokmūzikas leģenda Tīna Tērnere sociālajos tīklos rakstīja: “Ronij, tu pameti pasauli pārāk agri.”

“Bēdās es aizveru acis un domāju par tevi, mans mīļotais dēls.”

Ronijs ir Tīnas Tērneres otrais dēls, kurš viņsaulē sekojis savam vecākajam brālim. Tīnas pirmdzimtais, dēls Kreigs, pats atņēma sev dzīvību 2018. gadā, kad bija 59 gadus vecs.

Kreigs ir Tīnas un viņas tā laika mīļotā vīrieša saksofonista Reimonda Hila dēls. Hils savulaik spēlēja grupā, kur muzicēja Tīnas nākamais vīrs Aiks Tērners. Dziedātāja kādu laiku bija vientuļā māte.

Ar Aiku Tīna apprecējās 1962. gadā, kad pirms diviem gadiem bija pasaulē nācis jau viņu kopīgais bērns – dēls Ronijs.

Citi šobrīd lasa

Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
FOTO: Spītējot lietum, Rīgas pils Svētā gara tornī pacelts NATO karogs
Jaudīgi un enerģiski - tā Liepājā savu lielkoncertu aizvadīja Ivo Fomins. FOTOGALERIJA
Pievienot komentāru