Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

Šovu zvaigzne Magone iekritusi rūdīta krāpnieka nagos

TV
2023. gada 23. maijā 08:19 2023. gada 23. maijā 08:19
  Jauns.lv
Tautā populārā šovu zvaigzne Magone Liedeskalna iekritusi kāda krāpnieka nagos.

Viņš sievietei esot solījis izrakt piemājas dīķi un sniegt muzikālu performanci dzimšanas dienas svinībās, taču izrādās, ka visai daudzpusīgais vīrietis ir slavens krāpnieks, par kuru var atrast ziņas sūdzību portālos. Sieviete nu gatava krāpnieku kārtīgi pārmācīt un atmaskot.


Magone ir ieradusies Rīgā, lai ar slēptās kameras palīdzību atmaskotu krāpnieku, kurš solījis viņai izrakt dīķi un uzstāties ballītē, bet savus darbus tā arī nav izdarījis. Kopējā summa, ko vīrietis no Magones vēlas, ir 1200 eiro.

Vīrietis esot pieprasījis avansu 400 eiro vērtībā, ko sieviete arī, lieki nedomājot, izsniegusi. Jau aizdomīgs esot bijis fakts par avansa iemaksu, kas licis Magonei ierakstīt vīrieša vārdu interneta meklētājā, un redzētais pārsteidza.

“Intereses pēc ierakstu viņa vārdu google un tur priekšā daudz ziņas no sūdzību portāliem. Džeks ir apkrāpis daudzus ar lielām summām!” kā Magonei veiksies ar atmaskošanu, seko līdzi šovam “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 19.25, kanālā "STV Pirmā!".

 

Citi šobrīd lasa

Kas notiek ar krievu šovbiznesa zvaigžņu glaunajiem īpašumiem Jūrmalā?
“Esmu dzimis laimes krekliņā!” Puķu selekcionārs Jānis Rukšāns veiksmīgi izglābies no Irānas
"Priecīgus Ziemassvētkus!" Iedzīvotājus pārsteidz 19. aprīļa sniegotais rīts