Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Džeina Fonda šā gada maijā. (Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/ Vida Press)

Lūgumu pārgulēt režisors savulaik jaunajai Džeinai Fondai skaidrojis ar... darba nepieciešamību

Slavenības
2023. gada 23. maijā 06:11 2023. gada 23. maijā 06:11
  Jauns.lv
85 gadus vecā Džeina Fonda atklājusi, kā franču režisors Renē Klemāns reiz lūdzis pārgulēt ar viņu, lai tas varētu noskaidrot, kā izskatās aktrises orgasms. Par to raksta žurnāls “Variety”.

Savu intīmo lūgumu režisors esot pamatojis ar “profesionālu vajadzību”, ka to prasot loma, ko viņš piedāvājis atveidot Džeinai Fondai savā 1964. gadā iznākušajā filmā “Joy House”.

Alēns Delons un Džeina Fonda režisora Renē Klemāna filmā “Joy House” (1964). (Foto: Moviestore/Shutterstock/ Vida Press)

“Viņš gribēja ar mani doties uz gultu. Teica, ka varonei vajadzēs filmā piedzīvot orgasmu, un viņam jāredz, kādi ir mani orgasmi. Viņš to pateica franciski, bet es izlikos, ka neesmu sapratusi,” intervijā vakara šovā “Watch What Happens Live” atklāja leģendārā Holivudas aktrise.

Franču režisors Renē Klemāns 1965. gadā. (Foto: Bridgeman Images/ Vida Press)

Fonda arī atzīmēja, ka viņas ilgās karjeras laikā esot sakrājies daudz līdzīgu stāstu, kuru detaļas viņa gan neatklāja. “Es varētu jums tik daudz ko pastāstīt, bet baidos, ka mums vienkārši nav tik daudz laika,” rezumēja zvaigzne.

Laikā, kad uz ekrāniem iznāca filma “Joy House”, Fonda bija 27 gadus veca, bet Klemānam bija jau 51.

Skaistā Džeina Fonda 1964. gadā. (Foto: Vida Press)

Režisors tolaik bija precējies ar savu otro sievu īru scenāristi Džoannu Hārvudu. Renē Klemāns mūžībā devās 1996. gada 17. martā, dienu pirms savas 83. jubilejas.

Citi šobrīd lasa

Diena, kad nedrīkst nest mājās neko no meža! Kas ir Zaļā ceturtdiena, un kāpēc to svin visa pasaule?  1
Četri mīti par olām, kuriem joprojām tic daudzi no mums
Krievijā jauna ažiotāža — strauji izpērk nažus "Šip", ar kuru nogrieza ausi aizdomās turētajam "Crocus City Hall" teroristam
Pievienot komentāru