Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Lorēna Sančesa un Džefs Bezoss. (Foto: CraSH/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press)

Miljardieris Džefs Bezoss saderinājies

Slavenības
2023. gada 23. maijā 09:36 2023. gada 23. maijā 09:36
  Jauns.lv
"Amazon" dibinātājs un miljardieris Džefs Bezoss un viņa partnere Lorēna Sančesa ir saderinājušies, telekanālam CNN pastāstīja pārim pietuvināts cilvēks.

Bezoss un Sančesa, bijusī žurnāliste un tagad filantrope, pirmo reizi publiski atklāja savas attiecības 2019. gadā. Kopš Bezoss un Sančesa sāka satikties, viņi lielākoties ir slēpuši informāciju par savu kopdzīvi, izņemot fotografēšanos dažādos pasākumos.

2022. gadā pāris sarunājās ar CNN savā mājā Vašingtonā, lai sniegtu pirmo kopīgo interviju, kurā viņi runāja par savu filantropisko darbu, lai stratēģiski atdotu Bezosa milzīgo bagātību dažādiem labdarības mērķiem.

Runājot par viņu labdarības centieniem, Sančesa sacīja CNN, ka viņi ir tiešām lieliski komandas biedri, smejoties piebilstot, ka viņi var būt arī savā veidā garlaicīgi.

Bezos turpināja raksturot "Emmy" balvas ieguvušo žurnālisti kā dāsnāko un sirsnīgāko cilvēku, kādu jebkad iespējams satikt, piebilstot, ka mīļotā ir viņa iedvesma.

Bezoss iepriekš 25 gadus bija precējies ar Makenziju Skotu, ar kuru viņam ir četri bērni. Sančesai ir trīs bērni no iepriekšējām attiecībām, un viņa 13 gadus bija precējusies ar Holivudas aģentu Patriku Vaitselu, līdz 2019. gadā izšķīrās. 

Papildu informācija par bildinājumu vai gaidāmajiem kāzu plāniem nav zināma. 

Citi šobrīd lasa

Meganas Mārklas izmisuma pilnais lūgums pēc miera ar Keitu Midltoni pēc ziņām par vēzi atkal uzvirmojis ar jaunu sparu
Kas notiek ar krievu šovbiznesa zvaigžņu glaunajiem īpašumiem Jūrmalā?
44 gadus vecā "mīļākā" komentē runas, ka viņa Maskavā dzīvo kopā ar vācu miljardieri, kurš pasludināts par mirušu
Pievienot komentāru