Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Publicitātes foto

"Cirque du Soleil" tuvojas rekordam, latvieši kaimiņus atstāj ar garu degunu

Sarkanais paklājs
2023. gada 25. maijā 15:07 2023. gada 25. maijā 15:07
  Reklāmas projekts
Pasaulē lielākā cirka „Cirque du Soleil“ trupa jau jūnijā viesosies Baltijā. Ar cirka šovu OVO mākslinieki apmeklēs visas trīs Baltijas valstis un biļešu pārdošana tuvojas visiem rekordiem, tomēr organizētāji atzīst, ka latvieši biļetes pērk daudz naskāk par kaimiņiem igauņiem un lietuviešiem.

15.-18. jūnijā “Arēna Rīga” četru dienu laikā būs skatāmas sešas cirka izrādes. Šovu skaits liels, tomēr organizētāji atzīst, ka gandrīz 80 % biļešu jau pārdotas, tādēļ aicina interesentus pasteigties, lai paspētu vēl iegūt labākās vietas.


“Baltijas valstīs “Cirque du Soleil“ šovus rīkojam jau ne pirmo reizi, tāpēc varam droši salīdzināt statistiku. Tagadējā biļešu pārdošanas intensitāte liecina, ka tuvojamies rekordam. Pēdējā nedēļā pirms pasākuma skatītājiem visticamāk būs ļoti ierobežota biļešu izvēle,” situāciju komentē cirka šovus Baltijas valstīs organizējošā uzņēmuma “Seven Live” vadītājs Toms Inčiks [Tomas Inčikas].

Šovs OVO Baltijas valstīs tiks izrādīts pirmo reizi un vispirms tas būs skatāms Tallinā (1.-4. jūnijā), pēc tam Viļņā (8.-11. jūnijā) un visbeidzot Rīgā (15.-18. jūnijā). Pirms 14 gadiem Kanādā izveidoto šovu OVO līdz šim klātienes izrādēs jau ir redzējuši vairāk nekā 7 miljoni cilvēku 155 pilsētās, 26 valstīs.

“Priecājamies, ka ar cirka šova biļešu pārdošanas apjomu Latvijā atstājam ar garu degunu gan igauņus, gan lietuviešus. Ja tā turpināsies, neizslēdzam iespēju ar cirka vadītājiem saskaņot vēl viena papildu šova rīkošanu. Novērojam arī jaunas tendences – ja agrāk skatītājiem vēlamākās izrādes bija nedēļas nogalēs, tad šoreiz interese par ceturtdienas un piektdienas šoviem neatpaliek no brīvdienām,” norāda T.Inčiks.

OVO ir vienīgais “Cirque du Soleil” šovs, kurā visas darbojošās personas ir kukaiņi un vaboles un kurš stāsta par to dzīvi. Šovā tiek apskatīts bioloģiskās daudzveidības skaistums, un līdz ar fantastiskiem akrobātiskajiem trikiem skatītāji tiek iepazīstināti ar katra šova dalībnieka personību un arī dažādu kukaiņu veidu iespējām.

Šova nosaukums OVO portugāļu valodā nozīmē “ola”, tādēļ šova pašā sākumā uz skatuves redzēsiet milzīgu, gandrīz 7 metrus augstu un 8,5 metrus platu olu. OVO trupā piedalās 100 cilvēku no 25 valstīm, tostarp 52 akrobāti. Biļetes uz “Cirque du Soleil” šovu varat iegādāties www.bilesuserviss.lv.

Citi šobrīd lasa

FOTO: “Nedaudz ož pēc kūpinātas vistiņas!” Kā pēc ugunsgrēka atkopjas vēsturiskais Kaķu nams
Krievijā jauna ažiotāža — strauji izpērk nažus "Šip", ar kuru nogrieza ausi aizdomās turētajam "Crocus City Hall" teroristam
Lieldienu brīvdienās Carnikavas iedzīvotājiem vēlams iekrāt pārtikas rezerves — kādu laiku būs problemātiskāk to iegādāties 1
Pievienot komentāru