Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Emma Heminga ar vīru Brūsu Villisu un abām meitām Meibelu un Evelīnu. (Foto: Instagram)

Brūsa Villisa sieva pastāsta, kā jaunākā meita atbalsta slimo tēti

Slavenības
2023. gada 25. maijā 18:00 2023. gada 25. maijā 18:00
  Jauns.lv
Brūsa Villisa sieva Emma Heminga regulāri informē fanus par to, kā jūtas aktieris, stāsta noderīgus faktus par demenci un dalās ar faniem aizkustinošos stāstos. Par varoni vienam no šādiem stāstiem kļuvusi jaunākā no piecām Brūsa meitām - deviņus gadus vecā Evelīna.

Emma Heminga savā “Instagram” lapā pastāstījusi, kā jaunākā meita ar savām aizkustinošajām rūpēm par tēti novedusi mammu līdz asarām.


“Es jums izstāstīšu stāstu, un centīšos neraudāt. Jo, kad Evelīna man stāstīja stāstu, es izplūdu asarās,” saka Emma. Meitene nesen piegājusi pie mammas un jautājusi, vai viņa zina, ka cilvēki ar demenci bieži cieš no spēcīgas atūdeņošanās. Emma brīnījusies, no kurienes meitai tādas zināšanas, uz ko Evelīna atbildējusi, ka viņai bijis brīvs laiks, un nolēmusi internetā pameklēt amizantus faktus par demenci. “Viņa patiešām ir sava tēva meita, jo viņiem abiem patīk nejauši fakti,” norādīja Villisa sieva.

Viņa pateikusies meitai par rūpēm un apsolījusi, ka gādās, lai Brūsam vienmēr būtu ūdens pudele pa rokai. Tāpat Heminga uzsvēra, ka vislabākās rūpes par cilvēku ar demenci ir nepalikt vienaldzīgam pret slimību un pētīt to, lai zinātu, kā atbalstīt tuviniekus. “Paldies, ka devi man ziņu... Vismīlošākais un līdzjūtīgākais, ko vari darīt, ir izrādīt zinātkāri un pētīt sava tēva slimību,” viņa sacīja meitai.

Bez Evelīnas pāris audzina arī 11 gadus veco meitu Meibelu Reju. Kopumā Brūsam Villisam ir pieci bērni. Trīs vecākās meitas viņam dāvājusi pirmā sieva aktrise Demija Mūra.

Par to, ka ārsti Brūsam diagnosticējuši frontotemporālo demenci, viņa ģimene paziņoja šā gada februārī, gadu pēc tam, kad aktierim bija atklāta afāzija.

Saistītās ziņas

Sirdi plosošas afāzijas pirmās pazīmes. Brūss Villiss mēdzis aizmirst, ka atrodas filmēšanas laukumā
"Pirms 15 gadiem es līdz ausīm iemīlējos," - Brūsa Villisa sieva velta aizkustinošus vārdus aktierim
Brūsa Villisa veselības stāvoklis ievērojami pasliktinās 1

Citi šobrīd lasa

FOTO, VIDEO: Grigule savā personālizstādes atklāšanā ieradusies drosmīgā tērpā 4
Lielajā Piektdienā Vecrīgas ielās ekumeniskajā krustaceļā devušies ap tūkstotis cilvēku
FOTO: Spītējot lietum, Rīgas pils Svētā gara tornī pacelts NATO karogs
Pievienot komentāru