Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

Jaunā seriālā pēta, kas ir poligāmas attiecības un kā pāri tās veido

TV
2023. gada 29. maijā 08:02 2023. gada 29. maijā 08:02
  Jauns.lv
Kas ir poligāmija, kā pāri nonāk pie poligāmu attiecību veidošanas un kā otrās pusītes spēj pielāgoties jauniem attiecību statusiem? Tagad jaunā “Discovery+” seriālā “Meklējot vīru” (“Seeking brother husband”) skatītāji var noskaidrot atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem, sekojot līdzi vairāku poligāmu pāru daudzpusīgo attiecību kāpumiem un kritumiem.

Seriāla laikā četri pāri kopīgi cenšas saprast un skatītājiem atklāt, kā poligāmija ir spējusi uzlabot viņu attiecības, tikt pāri jauniem attiecību izaicinājumiem un meklēt cilvēkus, kuri ir gatavi iesaistīties poligāmu attiecību veidošanā. “Meklējot vīru” piedāvā skatītājiem iespēju ieskatīties poligāmu attiecību noslēpumos, pāru pārdzīvojumos un iemeslos, kāpēc pāri nonāk pie vēlmes attiecībās iesaistīt arī citus cilvēkus.

Seriāla varoņi (no kreisās uz labo) Patriks, Čara un Nobls. (Foto: Publicitātes foto)

Dalībnieču vidū ir, piemēram, Kenija (Kenya), kura ir precējusies ar diviem vīriešiem un meklē trešo partneri. Savukārt Elīza (Elisa) ir gatava izmēģināt poligāmas attiecības par spīti sava jaunlaulātā vīra aizspriedumiem. Tikmēr Čarai (Chara) ir jāpieņem lēmums par to, kurš no diviem attiecību partneriem kļūs par viņas bērna tēvu.

Seriāla varoņi (no kreisās uz labo) Vinsons, Kima un Dastins. (Foto: Publicitātes foto)

Katrā “Meklējot vīru” epizodē ģimenes saskaras ar emocionāliem izaicinājumiem, kuri jāpārvar, lai turpinātu pilnveidot savstarpējās attiecības. Ģimenes pirmo reizi kopīgi kameru priekšā stāsta par poligāmu attiecību plusiem un mīnusiem, kā arī skatītājiem atklāj, kā vairāki partneri var ietekmēt un mainīt ierastos attiecību modeļus. 

Seriāla varoņi Elisa un Maiks. (Foto: Publicitātes foto)

“Meklējot vīru” ir skatāms straumēšanas platformā “discovery+”, nākamās paaudzes televīzijā “Go3”.

Seriāla varoņi (no kreisās uz labo) Kārls, Kenija un Taigers. (Foto: Publicitātes foto)

Citi šobrīd lasa

Viens viegls triks un uzziedēs pat tās orhidejas, kas nav ziedējušas gadiem
Olimpijā iedegta Parīzes olimpisko spēļu uguns
FOTO: "Tā bija mūsu Dievmātes katedrāle!" Liesmas nopostījušas vēsturisko Kopenhāgenas biržu 1
Pievienot komentāru