Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Čārlijs Šīns, Enguss T. Džonss un Džons Kraiers seriālā "Divarpus vīri". (Foto: Warner Bros Tv/Chuck Lorre Prod/Kobal/Shutterstock/ Vida Press)

Seriāla "Divarpus vīri" zvaigzni neatpazīt! Kas noticis ar vislabāk atalgoto aktieri bērnu vidū

Slavenības
2023. gada 26. maijā 18:46 2023. gada 26. maijā 18:46
  Jauns.lv
Enguss T. Džonss, kurš atveidoja Džeiku seriālā "Divarpus vīri", 2023. gadā praktiski nav atpazīstams. Aktieris, kurš aizrāvies ar reliģiju un aizgājis no šova, manāmi pieņēmies svarā un ataudzējis bārdu.

Paparaci nofilmējuši 29 gadus veco Engusu Tērneru Džonsu, kurš pazīstams pēc Džeika Hārpera lomas amerikāņu televīzijas seriālā "Divarpus vīri" (Two and a Half Men).


Pastaigājoties pa Losandželosu, Enguss bija ģērbies izstaipītā T kreklā, šortos un cepurē. Pēdējos gadus seriāla zvaigzne publikā praktiski neparādās. Pat uzticīgiem faniem būs grūti iepazīt Engusu – aktieris manāmi pieņēmies svarā un ataudzējis biezu bārdu, raksta "Medialeaks".

Enguss T. Džonss filmējies kopš astoņu gadu vecuma un no projekta aizgājis savas popularitātes virsotnē. 2010. gadā Enguss kļuva par vislabāk atalgoto aktieri bērnu vidū – 17 gadu vecumā Džonss saņēma 410 000 dolāru par pusstundu garu sēriju.

Tomēr 2012. gada beigās Enguss pievērsās reliģijai, kristījās "Forerunner Chronicles" baznīcā un atteicās no darba seriālā, nodēvējot to par "dubļiem".

Kopā ar Engusu T. Džonsu galvenās lomas seriālā atveidoja Čārlijs Šīns, Džons Kraiers un Eštons Kačers.

Citi šobrīd lasa

Andželinu Džoliju aizvainojusi pašas meita Šilo. Kas noticis, un par ko priecīgs Breds Pits?
FOTO, VIDEO: autosportista Mārtiņa Seska ģimene, viesi un līdzjutēji ar krāšņu sporta auto izdaiļo dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrādi "Splendid Palace"
Bezvēsts pazudušais 2005. gadā dzimušais Valters Vanags atrasts gājis bojā
Pievienot komentāru