Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

VIDEO: pie mums Ziemassvētku eglītēs mēdz atrast palaidnīgus kaķus, bet Ziemeļamerikā atrod citus pārsteigumus

Trakā pasaule
2023. gada 7. decembrī 19:44 2023. gada 7. decembrī 19:44
  Jauns.lv
Gandrīz ikviens, kura mājās dzīvo kaķis, rēķinās ar sava mīluļa īpašo interesi par Ziemassvētku eglīti, taču valstīs ar savādāku faunu eglītē var atrast eksotiskākas radības.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett

Kāda amerikāniete savā “TikTok” kontā dalījusies ar iespaidiem, savā Ziemassvētku eglītē atrodam … oposumu. Viņa pastāstīja, ka kādu vakaru izdzirdējusi neparastu skaņu, kas atgādināja šķaudīšanu. Sākotnēji viņa padomāja, ka eglītē palaidņojas kāds no viņas suņiem vai kaķis, taču eglītes zaros pamanīja garu, žurkai līdzīgu asti, bet pēc tam ģīmi ar apaļām ačelēm.


Izrādījās, ka viņas mājā bija iekļuvis oposums, kurš eglītē ērti iekārtojies uz palikšanu. Tikai ar lielām pūlēm viņa dabūja zvēriņu ārā no eglītes, jo tas ķērās pie stumbra un zariem, un nebija ar mieru pamest savu midzeni.

Ar to jautrība nebeidzās, oposums paskrēja zem dīvāna, un pēc tam saimniekiem nācās pārbīdīt mēbeles, jo zvēriņš nekādi nedevās rokās. “Es biju domājusi, ka [oposumi] ir lēnīgi dzīvnieki, taču tas noteikti ir maldīgs priekšstats, jo šis rakaris bija ātrs!”

Kaut gan viņai pašai jau ir vairāki dzīvnieki, bez suņiem un kaķa arī divas čūskas un bārdainā ķirzaka, viņai nebūtu bijuši nekādi iebildumi paturēt oposumu, “ja vien tas nesmirdētu tik briesmīgi”, vēsta “People”.

Šis nav pirmais gadījums, kad oposums izraisa jautrību plašsaziņas līdzekļos. Nesen amerikāņu futbola koledžu čempionāta spēlē drošības dienestiem nācās laukumā ķert izskrējušo zvēriņu, kurš galīgi nebija sajūsmā par izklaides beigām.

Saistītās ziņas

VIDEO: par amerikāņu futbola spēles galveno varoni kļūst ... oposums
Šķielējošs oposums ieguvis 40 000 fanu visā pasaulē
Miris slavenais šķielējošais oposums Heidija. Foto

Citi šobrīd lasa

Pakrojas muižas festivāla apmeklētāji šokā: akrobāte nokrīt no 9 metrus augstām šūpolēm 3
"Mēs laimīgi!" - Elmārs Tannis iestūrē laulības ostā
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm, un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1
Tēmas: ASV, TikTok
Pievienot komentāru