Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

"Mums ir jāvairojas!" - Elīna Didrihsone grib četrus bērnus un tāpēc sāk sportot

Slavenības
9. februārī 06:43 2024. gada 9. februārī 06:43
 
Pretrunīgi vērtētā uzņēmēja un digitālā satura veidotāja Elīna Didrihsone savos sociālo tīklu kontos plaši stāsta par ikdienas gaitām un personīgajām problēmām. Elīna jau kādu laiku vēlas ģimenes pieaugumu, taču veselības problēmas to liedz, tāpēc viņa sākusi sportot.

Elīna Didrihsone beidzamos divarpus gadus dzīvojusi bez mēnešreizēm, un, vēloties palikt stāvoklī ar otro bērniņu, pavisam nesen sapratusi, ka bez šīm sieviešu dienām tas īsti neizdosies. Abi ar Nauri ģimenē nolēmuši tikt pie četriem bērniņiem, tāpēc, lai uzlabotu veselību, Elīna uzsākusi sportistes gaitas.


“Protams, tas nav fakts, ka sportojot es uzreiz varēšu palikt stāvoklī, bet man reāli ārsts pateica, ka viens no iemesliem ir mans prāts, kurš domā tikai par darbu. Tajā brīdī es sapratu, ka tā ir mana atbildība pret vīru, jo mēs abi divi vēlamies otru bērniņu, es sapratu, ka man no sevis ir jāizdara viss, ko es varu!” saka Elīna.

Anonīmie komentētāji internetā jau bija izteikuši minējumus, kāpēc Didrihsoniem neveicas ar bērniņa radīšanu. Viens no iemesliem esot Elīnas svars. Didrihsone tam nepiekrīt, minot, ka ārstiem viņas svars šķiet normāls: "Es neēdu par maz. Man ārsts teica, ka es esmu normāla sieviete, kurai ar ēšanu nav nekāda sakara. To man teica trīs ārsti!”

Saistītās ziņas

VIDEO: Elīna Didrihsone pārsteidz ar mulsinošu uzvedību Centrāltirgū
Elīna Didrihsone nesaprot sabiedrības sašutumu par viņas dēla staigāšanas manieri
"Sekss nav mūsu attiecību pamats," - Elīna Didrihsone par tuvības nozīmi laulībā

Tāpat aizkadru intervijā sieviete atzīst, ka viņa jūtas atbildīga par pēcnācēju radīšanu, jo viņi to var atļauties: "Es apzinos, ka Dievs mūs ir tik ļoti svētījis. Viens ar finansēm, ka mēs to varētu pavilkt arī finansiāli, un arī ar tādu ideālo laulību. Mums ir jāvairojas!"

Citi šobrīd lasa

Darba devēji lūdz cilvēkus atgriezties birojā, bet darbinieki to nevēlas
Vai Ingu Rublīti varēja glābt? Zināms tiesas slēdziens lietā par divu bērnu mātes nāvi Liebritānijas slimnīcas uzgaidāmajā telpā 2
Šovakar sākas Laima Rendezvous Jūrmala 2024 – viens no lielākajiem mūzikas festivāliem. Tiešraide šeit