Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Kristīne Jelinska ar Oļegu Fiļu, aizvadītā gada nogalē apmeklējot smalkas svinības mākslas galerijā "Ola Foundation". (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Miljonāra Oļega Fiļa draudzene Kristīne Jelinska ierauta pikantā attiecību drāmā

Slavenības
5. maijā 06:11 2024. gada 5. maijā 06:11
  Paula Ivanova, Vita Zvaigznīte | Žurnāls "Kas Jauns"
Pagājušajā mēnesī klaču forumos parādījās kādreizējā "ABLV bankas" līdzīpašnieka, miljonāra Oļega Fiļa mīļotās sievietes Kristīnes Jelinskas vārds. Par to bija parūpējusies Jelinskas bijušā vīra tagadējā dzīvesbiedre Kristīne Lapiņa, atklājot, ka abu dāmu attiecībās plosās drāma.

Plašākai sabiedrībai “uz mēles” Kristīne Jelinska nokļuva pirms sešiem gadiem, kad gaismā nāca fakts, ka tobrīd 26 gadus vecās "ABLV bankas" darbinieces un līdzīpašnieka Oļega Fiļa starpā uzplaukušas romantiskas jūtas. Fiļs tobrīd pusotru gadu bija precējies ar Santu Kristiānu Zāmueli (tagad – Bernāla), bet Kristīne – ar Kasparu Jelinski.


Abu mīlnieku laulībās sekoja skaļas šķiršanās. Jelinskas vīrs Kaspars nevairījās publiski nosodīt savas bērna mātes Kristīnes rīcību, atklājot arī, ka sānsolis ar Oļegu nebūt neesot bijis vienīgais viņu laulībā, savukārt Santai Kristiānai tiesa uzlika par pienākumu atdot Fiļam 1,9 miljonus eiro, divas "Porsche" automašīnas un laulības laikā dāvinātās dārglietas. Tieši Santas vēlākie izteikumi kādā intervijā par Oļegu sabiedrībai ļāva pamanīt arī Kristīni Jelinsku – iestājoties par izredzēto, sieviete nosodīja drauga bijušo sievu, publiski paužot gan to, ka Santa ir “pārdzērusi jēgu atkal”, gan to, ka raksti tapuši pēc pasūtījuma ar mērķi Fiļu nomelnot. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", nu Jelinska atkal ierauta vārdu “cīņās”, bet šoreiz – saistībā ar sava bijušā vīra tagadējo sievu, arī Kristīni. Abu dāmu attiecībās valdot drāma.

Viss nav tik spoži

Skatoties ierakstus sociālajos tīklos, šķiet, ka abiem pāriem – gan Kristīnei Jelinskai ar Oļegu Fiļu, gan Kristīnei Lapiņai ar Kasparu Jelinski – ir teju ideāla dzīve: skaisti iznācieni sabiedrībā, dārgu zīmolu apģērbs un rotas, pasakaini ceļojumi, dārgs šampanietis un maltītes smalkos restorānos. Turklāt Jelinska kļuvusi par Oļegam Fiļam piederošās Nurmuižas pils vadītāju un “seju”. Taču reālajā dzīvē, kā mēļo, ne viss esot tik gludi un spīdoši un no plūkšanās nav pasargāti arī labi pārtikuši cilvēki. Nesen vētru kuluāros sacēla Kristīne Lapiņa, savā "Instagram" profilā publiskojot, kāda patiesībā pēdējos gados izvērtusies abu dāmu komunikācija.

Drāma sākusies it kā par to, ka Jelinska uzskatījusi par vajadzīgu paironizēt par Lapiņas un Jelinska ceļojumu uz Parīzi Francijā aprīļa sākumā. Liecības par abu atpūtu ir atrodamas Lapiņas soctīklu kontos, un Jelinska neesot spējusi noturēties, personīgi Kasparam neizsakot par to dzēlīgas piezīmes. Tad nu maisam gals sprucis vaļā, un Lapiņa nolēmusi neklusēt, kāda tad gadiem ir abu dāmu saziņa, kas liecinot par Jelinskas vēlmi regulāri jaukties eksvīra tagadējās ģimenes dzīvē.

Pārmet jaukšanos bijušā dzīvē

Piemēram, iepriekš Jelinska zvanījusi bijušajam vīram Kasparam – sūdzējusies, ka jūtoties vientuļa, un interesējusies, ko viņš dara. Kaspars ieteicis bijušajai sievai ar šīm problēmām vērsties pie Oļega. Kaspara tagadējo dzīvesdraudzeni arī nokaitinājusi šī saruna, tāpēc viņa uzrakstījusi Oļegam Fiļam ierosinājumu, lai viņš biežāk samīļo savu sievieti, lai viņai nav kārtējo reizi jāzvana Kasparam. Pēc pāris dienām sekojusi atbildes reakcija no Jelinskas – viņa sūtījusi audio vēstījumu Lapiņai, lai viņa “neraksta Oļegam Fiļam kaut kādu savu nelaimīgo herāciju un nelien viņas dzīvē, jo viss esot kārtībā”, bet lai labāk pievēršas pamperu mainīšanai. Interneta vietnēs, kur pārcilā dažādas baumas par slavenību dzīvi, tiek spriests, ka Jelinskas tonis par pamperu mainīšanu varētu gan liecināt par ko citu – par nebūšanu mierā ar to, ka Fiļs pēc gandrīz sešu gadu kopdzīves savu dzīvesbiedri tā arī nav ne apprecējis, ne kopā paplašinājuši ģimeni, kamēr Jelinskis ar Lapiņu priecājas par kopīga bērniņa audzināšanu. Kāda “zinātāja” gan iebilst, vēršot uzmanību uz to, ka Jelinska rūpējas gan par savu, gan joprojām arī Kaspara bērnu, kā dēļ šādam izteikumam par pamperiem varētu būt dziļāks, tikai viņiem vien zināms pamatojums.

Kristīne Lapiņa nesen savos soctīklu profilos dalījusies, kā ar mīļoto Kasparu Jelinski atpūšas Parīzē. (Foto: no "Instagram")

Turpinot ņemtiņu, Jelinska Lapiņai norādījusi, ka viņai ir visas tiesības rakstīt savam bijušajam vīram, ka ir sagurusi, un lūgt palīdzību izvadāt kopējos bērnus, bet tas neko nenozīmējot. Jelinska ieteikusi bijušā vīra draudzenei “neaizmirst, kas viņa ir”, un “zināt savu vietu”, kā arī pieprasījusi izdzēst Oļega Fiļa numuru, jo “tādiem” numuriem viņas telefonā nav jābūt. Vēl nākamajā audio vēstījumā, ko Lapiņa, tāpat kā citas komunikācijas liecības, publiskojusi savā Instagram sadaļā Drama Queen, Jelinska lūdz Lapiņu atsūtīt printskrīnu (ekrānuzņēmumu), kurā viņa “rakstot Kasparam, ka neviens viņu nemīlot un esot nelaimīga”. Bet “varbūt nosūtīt Cartier vai Tiffany rokassprādzītes vai Chanel somas, vai ceļojuma bildes”, lai Lapiņa saprastu, ka Jelinska ir laimīga?

Kristīne Jelinska ar Oļegu Fiļu, aizvadītā gada nogalē apmeklējot smalkas svinības mākslas galerijā "Ola Foundation". (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Vajāšana vai izrēķināšanās?

“Dārgās dāmas, ņemiet piemēru no citām, kā darīt nevajag – noteikti nevajag naudas un bēdīgas slavas pīļu dīķī dēļ izpostīt savu ģimeni, citādi pat pēc septiņiem gadiem pēc šķiršanās nāksies stalkot savu bijušo un mīļoto, rakstīt katru dienu, nelikt mieru un censties apvainot, aizvainot un katrā dzīves situācijā jaukties iekšā,” savu atklātību storijā pamatojusi Lapiņa. Tikmēr Jelinska reaģēt publiski uz Lapiņas apgalvojumiem atturējusies, vien savā "Instagram" storijā paudusi pateicību “par daudzajām ziņām un atbalstu”. “Es neņemu to visu galvā, stāsts ir par to, cik nelaimīgi un ļauni cilvēki ir mums apkārt,” viņa rakstīja.

Ar abām Kristīnēm sazinājās arī žurnāls "Kas Jauns". Lapiņa informēja, ka “šobrīd plašākus komentārus par piecus gadus ilgo vajāšanu no Kristīnes Jelinskas puses” vēl plašākai publikai iztirzāt nevēlas. Savukārt Jelinska pauda neizpratni, kāpēc mediju sešus gadus nav interesējuši ne viņas rīkotie ražas svētki un neskaitāmi citi projekti, tostarp labdarības, ne tas, ka viņa audzina divus bērnus, no kuriem viens ir bijušā vīra, bet interesē, “ko runā Kristīne Lapiņa – mājsaimniece no Mārupes”. Pēc Jelinskas teiktā, “divi cilvēki vēlas uztaisīt slavu” uz viņas rēķina un noliet “mēsliem” visas Latvijas priekšā, kas, kā izskatās, būšot izdevies.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" dubultnumurā!

Citi šobrīd lasa

Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Nepalaid garām! Muzeju nakts visā Latvijā
Latvijas izlase 26 sekunžu laikā zaudē trīs vārtus un piedzīvo sagrāvi arī pret zviedriem 3