Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Publicitātes foto

“Laundromat” veļas mazgātavas ar augstas kvalitātes pakalpojumu piesaista aizvien vairāk klientu

Noderīgi ikdienā
29. februārī 15:55 2024. gada 29. februārī 15:55
  Reklāmas projekts
Vai kādreiz ciemiņiem ir nācies redzēt jūsu izmazgāto veļu, kas izkārta pa visu dzīvokli, vai ar izmazgātām zeķēm un apakšveļu apkrauto veļas žāvētāju, kas dzīvoklī aizņem daudz vietas? Un tas tikai tāpēc, ka veļa vēl aizvien nav sausa; ja tādu ieliks skapī, tā nelāgi odīs. Pašapkalpošanās veļas mazgātavas šo problēmu var atrisināt. Pa to laiku, ko mājās veltāt veļas mazgāšanai, “Laundromat” var ne tikai izmazgāt, bet arī uzreiz izžāvēt veļu.

Pirmais iespaids – pozitīvs


Ieejot “Laundromat” pašapkalpošanās veļas mazgātavā, pirmais iespaids ir patīkams – nav jūtams uzbāzīgs mazgāšanas līdzekļu aromāts, turklāt interjers ir ļoti moderns, viss gaumīgi iekārtots, padarot uzturēšanos šajā vietā patīkamu.

Daudzviet izvietotas iekārtu lietošanas instrukcijas, arī automātā, kurā jāapmaksā pakalpojums un jāizvēlas mazgāšanas un žāvēšanas programmas. Viss ir saprotams un secīgi paskaidrots, un liels pluss – norēķināties par pakalpojumu var gan skaidrā naudā, gan ar karti.

Kamēr veļa mazgājas, jūs varat mierīgi atpūsties, piemēram, lūkoties ārā pa veļas mazgātavas logu uz allaž mainīgo pilsētvidi.

Ātri, viegli un ērti

Veļas mazgāšana ilgst apmēram 30 minūtes, tās izžāvēšana – tikai 15 minūtes, un apmeklētājs pats var programmā izvēlēties, cik grādos veļu žāvēt. Tas ir milzīgs pluss – žāvētāju jebkurā brīdī var atvērt un pārbaudīt, cik veļa ir sausa vai slapja un vai tā nav mainījusi savu formu.

Kad veļa ir izmazgāta un izžāvēta, to ērti var salikt uz vietas pieejamajos veļas grozos, salocīt turpat uz galda un doties savās ikdienas gaitās.

Ļoti patīkama pieredze! Drēbes tīras, smaržo svaigi, un galvenais bonuss – nepilnas stundas laikā veļa ir sausa un gatava lietošanai.

Arī citi klienti pozitīvi novērtē šo pakalpojumu

“Lielisks aprīkojums, kvalitatīvi izmazgā un ātri izžāvē lielās segas un matraču pārvalkus. Patīkami, ka arī Rīgā ir pieejams “Laundromat” – kā citur Eiropā. Pati vieta ir tīra, sakopta, jauna.”

“Izcils serviss. Veļas mašīnas labi izmazgā veļu, ātri un ērti. Izcila klientu apkalpošana. Man radās problēma pie maksāšanas aparāta. Piezvanīju uz lietotāju atbalsta tālruni, un mana problēma tika ātri atrisināta, bija ļoti patīkama komunikācija. Cilvēki strādā no sirds, novēlu veiksmi biznesā!”

“Ātri, ērti, saprotami. Sistēma darbojas nevainojami. Pagaidām labākā cena starp līdzīgiem pakalpojumu sniedzējiem.”

“Beidzot Rīgā ir parādījusies pieklājīga un izdevīga pašapkalpošanās veļas mazgātava! Vairs nav jātērē daudz laika un daudz naudas vecmodīgās veļas mazgātavās/ķīmiskajās tīrītavās.”

“Veļas mašīnas un žāvētāji uz 17 kg ir dieva dāvana, izmazgāja visu iespējamo: aizkari, segas, spilveni un ziemas drēbes. Mazgāšana ilgst tikai 30 minūtes un žāvēšana 15 minūtes (parasto 3 stundu vietā mājās). Tāpēc, lai ietaupītu laiku, sākām mazgāt mazo veļu veļas mazgātavā. Turklāt visi profesionālie mazgāšanas līdzekļi tiek piegādāti automātiski un ir iekļauti cenā.

Iesaku visiem!!!”

Galvenie ieguvumi, mazgājot veļu “Laundromat”

  • Nav jāiegādājas veļas mazgāšanas līdzekļi.
  • Izmazgā uz izžāvē lielu daudzumu veļas vienā reizē.
  • Mazgāšanas process neaizņem daudz laika.
  • Pievilcīgas cenas – sākot no 5,40 eiro (ar klienta karti).

Darba laiks un pieejamība

Par darba laiku ir padomāts, lai pakalpojums būtu pieejams gan agri no rītiem, gan vēlu vakaros, jo veļas mazgātavas ir atvērtas no pulksten 6.00 rītā, līdz pat pusnaktij, izņemot TC “Augusts”, kur “Laundromat” darba laiks ir no pulksten 8.00 līdz 21.00.

Patlaban Rīgā “Laundromat” pašapkalpošanās veļas mazgātavas ir atvērtas Juglā, Pļavniekos, Ziepniekkalnā un arī divas mazgātavas centrā. Mazgātavas aprīkotas ar modernām mazgāšanas un žāvēšanas tehnoloģijām, tāpēc tas ir patiešām ērts un izdevīgs veids, kā neapgrūtināt sevi ar domām, vai veļas mašīna mājās ir teicamā kārtībā, vai tā pilnvērtīgi pilda savas funkcijas, kā arī, vai nav gadījies aizmirst nopirkt mazgāšanas līdzekli.

Krišjāņa Valdemāra ielā 77 pieejamas sešas veļas mašīnas un četri žāvētāji. Katrai ierīcei ir numurs, kas jāpiefiksē, izvēloties programmu un maksājot par pakalpojumu. Veļas žāvētāju ietilpība ir 17 kilogramu, veļas mašīnu ietilpība – 9 kilogrami un 17 kilogramu.

Nokļūt uz vienu pašapkalpošanās veļas mazgātavu Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 77, ir ļoti ērti. Garām regulāri kursē sabiedriskais transports, un vajadzīgā pietura atrodas vien pāris minūšu gājiena attālumā no galamērķa. Privāto automašīnu var novietot uz blakus ielas.

Klienta karte

Apmeklētājiem, īpaši, ja ir plānots regulāri apmeklēt šo pašapkalpošanās veļas mazgātavu, ieteicams iegādāties klienta karti. Tas ir vēl viens ērts norēķinu veids par pakalpojumu, kā arī nodrošina 10 % atlaidi. Karti var papildināt maksāšanas aparātā. Izvēloties mazgāšanas vai žāvēšanas programmu, tiek parādīta atlikusī summa, ko var izmantot nākamajā reizē.

Citi šobrīd lasa

Izskaidrots iemesls, kāpēc nekādā gadījumā nedrīkst atspiest galvu pret lidmašīnas logu
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm, un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1
FOTO: viesi ierodas uz mūzikas festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2024"
Pievienot komentāru