Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Džūlija Makfadena. (Foto: scanpix)

Paliatīvās aprūpes māsa nosauc ļoti specifiskas lietas, ko cilvēki redz pirms nāves 2

Dzīvības loterija
2023. gada 20. maijā 08:15 2023. gada 20. maijā 08:15
  Jauns.lv
Džūlija Makfadena no Losandželosas, Kalifornijā ir paliatīvās aprūpes māsa - persona, kas aprūpē nedziedināmi slimus pacientus, kuru dzīve tuvojas izskaņai. 

39 gadus vecā sieviete atklāj, ka liela daļa viņas pacientu, tuvojoties dzīves beigām, stāsta par radinieku parādīšanos sapņos, kuri saka mierinošus vārdus, piemēram, “Mēs drīz tevi satiksim! Neuztraucies, mēs tev palīdzēsim!”.


Vairāk nekā piecus gadus strādājot par paliatīvās aprūpes māsu, Džūlija savā TikTok kontā dalās ar savām zināšanām par nāvi un miršanu. Viņa ir ieguvusi vairāk nekā 1,2 miljonus sekotāju.

Viņa atklāja, ka mirstošie pacienti bieži redz ģimenes locekļus, draugus un mājdzīvniekus, kuri ir aizgājuši mūžībā. Džūlija apgalvo, ka šīs parādības parasti parādās mēnesi pirms pacienta nāves, un tās var parādīties, vai nu sapņos, vai arī cilvēks var tās “fiziski redzēt”.

Medmāsa stāsta, ka pacienti jautā: "Vai jūs redzat to, ko es redzu? Džūlija apgalvo, ka pacienti nevis baidās no tā, ko viņi redz, bet gan bieži vien uzskata, ka mirušie radinieki viņus "mierina". “Es nedomāju, ka tās ir halucinācijas. Pacienti parasti ir diezgan modri un pie pilnas apziņas,” piebilst medmāsa. 

Citi šobrīd lasa

Kas notiek ar krievu šovbiznesa zvaigžņu glaunajiem īpašumiem Jūrmalā?
Izsolē tiešsaistē tirgo barikāžu dalībnieka piemiņas zīmi
Atklāts, ka prezidenta Rinkēviča senči nāk no Latgales 4
Skatīt visus komentārus