Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Foto: instagram.com/chanel.beauty

 

Kosmētikas jaunumi: sarkanās kamēlijas atjaunojošais spēks un ampulas ādas elastībai sievietēm 50+

Pastaiga
2022. gada 16. novembrī 12:34 2022. gada 16. novembrī 12:34
  Pastaiga
Pastaiga apskata, kādi jauni produkti radīti kopjošajā kosmētikā sejas ādai.

Divi vienā


Payot Super Eye Energiser acu krēms – maska mazina tumšos lokus un pietūkumu zem acīm, turklāt efektīvi mitrina ādu. Sastāvā godži un acai ogu ekstrakti, kofeīns un šī riekstu sviests. Lieto uz perfekti attīrītas ādas no rīta un/vai vakarā vai uzklāj biezā kārtā uz ādas ap acīm kā masku un atstāj iedarboties visu nakti. 

Foto: Publicitātes foto

Vēl labāks sastāvs

Iedvesmojoties no metodēm, kas estētiskajā medicīnā tiek izmantotas grumbu izlīdzināšanai, atjaunots sastāvs Filorga populārākajam sejas krēmam nobriedušai ādai. Tas iedarbojas uz mīmikas, dehidratācijas, dziļajām un virspusējām sejas un kakla grumbām, turklāt tagad pieejams divās dažādu tekstūru versijās. Time Filler 5XP Creme paredzēts sausai un normālai ādai, savukārt Time Filler 5XP Gel-Creme – taukainai un jaukta tipa ādai ar noslieci uz spīdumu. Kompleksam rezultātam lieto arī Time-Filler Intensive serumu un Time-Filler Eyes krēmu acu apvidum.

Foto: Publicitātes foto

Soli priekšā laikam

Chanel nācis klajā ar jaunu, holistisku pretnovecošanas kosmētikas līniju N°1 De Chanel, kas apvieno ādas kopšanu, grimu un uzmundrinošu aromātu. Šīs jaunākās paaudzes ekoloģiski atbildīgās kosmētikas līnijas pamatā ir sarkanās kamēlijas ekstrakta atjaunojošais spēks. Īpaši jāizceļ vieglās tekstūras serums, kas ātri iesūcas ādā, koriģējot un novēršot novecošanas pazīmju parādīšanos. 

Gluži kā vairogs

Te nu tā ir – visaptveroša ādas aizsardzība un kopšana vienā formulā! Lancôme UV Expert Youth Shield™ Aqua Gel aizsargā ādu no oksidatīvā stresa un saules ultravioletā starojuma, to vienlaikus bagātīgi mitrinot. Patīkamā, vieglā želeja acumirklī izkūst uz ādas, radot matējošu efektu. Piemērots visiem ādas tipiem. 

Foto: Publicitātes foto

Sievietēm 50+

Kā stiprināt ādas dabisko spēju cīnīties ar hormonālo izmaiņu radītajām sekām? Ņem talkā Bionike Defence My Age ampulas intensīvai ādas atjaunošanai. Īpaši barojoša formula vienas devas ampulās veicina ādas elastību un atjauno optimālu komfortu: novērš sausumu, padara ādu tvirtāku un mirdzošāku. Lietojot vakarā, āda no rīta izskatīsies gluda un labi atpūtusies.

Saistītās ziņas

Marija Naumova par nakts krēmiem: "Tā ir mana ikvakara joga sejai"
3 efektīvi vingrojumi nogurušai sejai
Kosmētikas jaunumi: losjons ar raspodiņu ekstraktu un superprodukts ar jaudīgām mitrinošām īpašībām

 

Vēl portālā

Dziednieks, kuru svētījusi Zilākalna Marta. Viņš runā maz, par viņu runā darbi 3
Guntars Račs: "Man ir paveicies: cilvēki stāv rindā pēc maniem dzejoļiem"
Guna Leiškalne-Rokk: “Gaume ir ilūzija”
Pievienot komentāru