Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Publicitātes foto

Kosmētikas jaunumi: gabaliņš dzintara un pulveris, kas saskarē ar ūdeni pārvēršas krēmā

Pastaiga
2023. gada 28. februārī 13:42 2023. gada 28. februārī 13:42
  Pastaiga
Pastaiga apskata, kas jauns radīts kopjošās un dekoratīvās kosmētikas jomā.

Nakts serums ar ātru iedarbību


Kiehl’s ātrās iedarbības 0,3% retinola nakts serums paātrina šūnu atjaunošanos ādas virspusē, redzami samazinot smalkās grumbiņas un dziļās krunciņas. Lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti, inovatīvais iepakojums izolē augstu tīra retinola pulvera koncentrāciju, kas pirms lietošanas tiek samaisīts katru reizi no jauna, izveidojot uzreiz lietojamu serumu. Rezultāts – ievērojami gludāka un jauneklīgāka āda. Cena: 80 € (28 ml).

Foto: Publicitātes foto

Inovatīva sejas maska

Sisley sejas maskai Exfoliating Enzyme ir pulvera konsistence, kas saskarē ar ūdeni pārvēršas bagātīgā krēmā. Tās attīrošā iedarbība atdzīvina ādas mirdzumu un izgaismo sejas ādu. Sastāvā papaīns, augu izcelsmes pulveris, B3 vitamīns, kā arī aromātiskais un nomierinošais lavandas un majorāna ēterisko eļļu duets. Cena: 107 € (40 g).

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Vēl skaistāka tu

Eisenberg Paris dekoratīvās kosmētikas kolekcija Les Essentiels du Maquillage ir vienlaikus eleganta un nodrošina ādas kopšanas priekšrocības, aicinot izcelt dabisko skaistumu. Kolekcijā ietilpst īpaši smalks birstošais pūderis nevainojamam ādas izskatam (divi toņi), divi vienā tuša izteiksmīgām uzacīm un garākām, apjomīgākām skropstām (trīs toņi) un mitrinoša lūpukrāsa četros klasiskos toņos, kas piestāv visiem gadalaikiem un stiliem. Cena: 35,49–62 €.

Atradums!

Lielisks pašmāju zīmola Marence jaunums cīņai ar tumšajiem lokiem zem acīm, pietūkumu un noguruma pazīmēm. Vieglā, atsvaidzinošā želeja uz hialuronskābes bāzes ar mates tējas, ābolu, gurķu un kastaņu ekstraktiem intensīvi mitrina un atjauno ādu ap acīm, palīdz tai atgūt vitalitāti, piešķir mirdzošu un veselīgu izskatu. Cena: 29 € (10 ml).

Foto: Publicitātes foto

Gabaliņš dzintara

Stenders jaunāko kolekciju Ziemeļu dzintars iedvesmojusi Baltijas jūra. Tajā ietilpst ar rokām darināta putojoša vannas bumba, šķidrās ziepes, vannas sāls, ķermeņa skrubis, gelveida ķermeņa krēms un dušas eļļa. Visu produktu sastāvs bagātināts ar dzintara pulveri, kas palīdz atbrīvot ādu no toksīniem un izlīdzina tās tekstūru, veicinot ādas atjaunošanas procesus. Cena: 8,90–33 €.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Saistītās ziņas

Seši veidi, kā noņemt kosmētiku un attīrīt sejas ādu
Selēna Gomesa parāda ļoti godīgu fotogrāfiju bez kosmētikas un filtriem
Ieknaibi skaistumu - un citi kosmetoloģes knifiņi ātram lieliskam izskatam

 

Vēl portālā

Sandra Kļaviņa par jaunajām attiecībām: "Viņš mani transformēja kā personību"
Sīpolu mizas, karkadē tēja un daudz kas cits - lasītāju idejas Lieldienu olu krāsošanai
Piparus ir iespējams izaudzēt paša spēkiem. Kas jāzina, lai tas izdotos?
Pievienot komentāru