Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

"Man bija slikta nojauta!" Kāpēc nevajadzētu ieslēgt gaismu uzreiz pēc ierašanās mājās 1

Cita pasaule
2023. gada 25. aprīlī 21:15 2023. gada 25. aprīlī 21:15
  Jauns.lv
Atgriežoties mājās diennakts tumšajā laikā, labāk uzreiz neieslēgt gaismu. Gadījumā, ja jūs izseko, cilvēks uzzina, kurā dzīvoklī jūs dzīvojat, pieredzē dalās "TikTok" lietotāja Mērija Elisa.

Video, ko publicējuši dažādi mediji, savācis vairāk nekā četrus miljonus atzīmju "patīk", kā arī 17 tūkstošus komentāru. Mērija dalījās savā stāstā.


"Kad atbraucu mājās un izkāpu no savas automašīnas, ieraudzīju vīrieti, kurš arī izkāpa no mašīnas. Nekad agrāk neesmu viņu redzējusi, tikai šorīt, kad viņš bija manā dzīvojamā kompleksā. Man bija slikta nojauta.

Viņš sāka ar mani runāt par mašīnas priekšējo lukturi, jo tas bija pārdedzis. Tad es devos mājās un neieslēdzu gaismu. Viņš stāvēja uz ielas ļoti tuvu manai daudzdzīvokļu mājai un skatījās uz to.

Apmēram piecas minūtes tā stāvēja. Vienā brīdī viņš nozuda aiz mašīnas. Tomēr tagad viņš zina, ar kādu mašīnu es braucu un kur dzīvoju," atklāj jauniete.

@heyitsmaryalice im so tired of feeling like prey !! my lights are only on in my bathroom now becauase its the only room i have with no windows #creepy #creepystory #womensafety #womensafetytips #storytime #scarystory #stalker #menarescary #apartmentsafety ♬ original sound - mary alice 🤍

Citi šobrīd lasa

Kā nepieļaut vēzi? Onkoloģe uzsver vienu ļoti svarīgu aspektu 2
Nauda nesmird? Mairis Briedis par miljonu dolāru ir gatavs reklamēt skandalozo baltkrievu atsaldeni Mellstroy, kurš publiski piekāva meiteni
ASV notiesā māti, kura pirms 40 gadiem mežā pameta savu meitiņu
Tēmas: TikTok
Pievienot komentāru