Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pexels.com

Trīs zodiaka zīmes, kuras maijā būs pašas laimīgākās

Cita pasaule
2023. gada 27. aprīlī 06:07 2023. gada 27. aprīlī 06:07
  Jauns.lv
2023. gada maijs trīs zodiaka zīmēm būs piesātināts un laimīgs periods. Kādam ir vērts sagatavoties negaidītai karjeras izaugsmei, bet citam - neprātīgai mīlestībai.

Dvīņi


Zvaigznes sola, ka maijā Dvīņi izjutīs maksimālu dzīves baudījumu. Ja šīs zīmes pārstāvji neslinkos un demonstrēs savas labākās profesionālās prasmes, pavasara pēdējais mēnesis viņiem kļūs neaizmirstams.

Astrologi dvīņiem prognozē finansiālā stāvokļa uzlabošanos, kas ļaus viņiem piepildīt loloto sapni. Harmonijas un pilnīgas laimes sajūta pavadīs viņus visa mēneša garumā.

Auns

Auniem maijā vienkārši birs nauda. Iespējams, viņiem piedāvās svarīgus projektus darbā jeb paaugstinājumu.

Atsevišķi astrologi norāda, ka maijs Auniem personīgajā dzīvē kļūs "karsts". Šis būs nozīmīgu lēmumu mēnesis cilvēku attiecībām šajā zodiaka zīmē. Maijs Auniem būs romantikas un īsta uzplaiksnījuma periods attiecībās.

Zivis

Cilvēki Zivs zīmē maijā piedzīvos notikumus, kas sniegs iekšēju atvieglojumu. Šis mēnesis būs lielisks periods, lai slēgtu parādus un tiktos ar tuviniekiem. Turklāt zvaigznes Zivīm paredz negaidītus ienākumus, raksta UNIAN.

Maijā Zivis izjutīs maksimālu mieru un iekšēju piepildījumu. Šis mēnesis šīs zīmes pārstāvjiem nesīs negaidītas tikšanās. Zivis varēs atkal justies mīlētas, ja neignorēs likteņa sagatavotās "nejaušības".

Citi šobrīd lasa

"Aknām vitamīni ir vislielākie kaitnieki!" Gastroenterologs Ivars Tolmanis pastāsta to, ko daudzi nezina
Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
Šausminošs iemesls, kāpēc dziedātāja Dafija pazuda no šovbiznesa skatuves slavas virsotnē
Pievienot komentāru