Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Astrologi jaunavām iesaka izrādīt maksimālu nosvērtību un pacietību attiecībās ar mīļotajiem. Krasi lēmumi un frāzes var sagraut mīlestību. (Foto: Shutterstock)

Trim zodiaka zīmēm sāksies ļoti sarežģīts periods 1

Cita pasaule
2023. gada 30. aprīlī 05:37 2023. gada 30. aprīlī 05:37
  Jauns.lv
Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kurām maijs izvērtīsies par smagu pārbaudījumu un grūtu lēmumu mēnesi. Pārbaudi, vai neesi šajā sarakstā!

Jaunava


Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem zvaigznes paredz problēmas privātajā dzīvē. Turklāt iespējami gan pēkšņi strīdi ar laimīgu noslēgumu, gan nopietnas problēmas, kas noved pie šķiršanās.

Astrologi jaunavām iesaka izrādīt maksimālu nosvērtību un pacietību attiecībās ar mīļotajiem. Krasi lēmumi un frāzes var sagraut mīlestību.

Vēzis

Maijā Vēžiem nebūs viegli karjeras ziņā. Domājams, ka darba apjomi šomēnes pilnībā noplicinās šīs zīmes pārstāvjus. Kaitinās viss: gan kolēģi, gan pienākumi, gan darba algas līmenis. Lieka emocionalitāte nepalīdzēs tikt galā ar šīm grūtībām. Astrologi iesaka doties atvaļinājumā, tiklīdz izjūtat emocionālu izdegšanu, vai vismaz palūgt dažas brīvdienas.

Kad Vēži būs ieguvuši emocionālo stabilitāti, viņu problēmas darbā pazudīs tikpat pēkšņi, kā parādījušās.

Ūdensvīrs

Šai zodiaka zīmei maijs izvērtīsies vissmagākais. Mēneša laikā Udensvīru vajās trauksmes un paša nerealizētības sajūta. Astrologi norāda, ka šie stāvokļi var iedzīt Ūdensvīrus ilgstošā depresijā.

Turklāt tam nebūs kaut kādu faktisku iemeslu. Darbi darbā ritēs veiksmīgi, mājās gaidīs mīļotais cilvēks, un arī finansiāli viss būs labi. Tajā pašā laikā emocionālais izsīkums vienkārši neatstās spēku iet tālāk.

Astrologi Ūdensvīriem iesaka maijā koncentrēties uz mentālo veselību. Tā ir laba iespēja izmēģināt kādas garīgās prakses, piemēram, jogu vai meditācijas. Tāpat ir svarīgi paskaidrot tuviniekiem savu stāvokli, lai viņi jūs ielenktu ar nepieciešamo atbalstu, raksta UNIAN.

Citi šobrīd lasa

FOTO: “Nedaudz ož pēc kūpinātas vistiņas!” Kā pēc ugunsgrēka atkopjas vēsturiskais Kaķu nams
Četri mīti par olām, kuriem joprojām tic daudzi no mums
Lieldienu brīvdienās Carnikavas iedzīvotājiem vēlams iekrāt pārtikas rezerves — kādu laiku būs problemātiskāk to iegādāties 1
Pievienot komentāru