Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Fokusā spilgtie toņi un mentālā veselība. (Foto: Publicitātes foto)

Make up trendi 2023. gada rudenim

Stila jaunumi
2023. gada 26. septembrī 14:01 2023. gada 26. septembrī 14:01
  Reklāmas projekts
Iepazīsti šoruden aktuālās grima tendences! Fokusā spilgtie toņi un mentālā veselība. Uzzini vairāk un cīnies pret lietaino pelēcību ar šiem make-up trendiem!

Tiek lēsts, ka košas un izteiksmīgas acu ēnas modes pasaulē turpinās izmantot, lai cīnītos ar rudens depresiju. Atsakies no padošanās lietainajai pelēcībai ar šo make-up trendu!


Spilgti pigmenti un dažādu pret-krāsu kombinācijas, piemēram, dzeltenas acu ēnas ar violetu laineri, vai zila skropstu tuša ar oranžām ēnām, radīs prieku gan Tev, gan apkārtējiem. Izaicini sevi un izmēģini šo neordināro pieeju grimam, kaut vai tikai, lai rudens saulē uztaisītu fenomenālu selfiju.

Krāsu terapija

Pēc-pandēmijas gados pasaulē raksturīgs fokuss uz mentālo veselību, kas izpaužas arī make-up trendos. Aktuāla tēma šobrīd ir Hromo, jeb Krāsu terapijas, izmantošana ikdienā . Tās pamatdoma skaidro košu krāsu pozitīvo ietekmi uz dopamīna līmeni smadzenēs. Līdz šim krāsu zinības visplašāk ir tikušas izmantotas mājokļa iekārtošanā, ņemot vērā krāsu iedarbību uz mūsu emocijām. Šoruden spilgtie un neona toņi, kā arī neordināras krāsu kombinācijas tiks pielietotas grimā sniedzot prieka šoku gan Tev, gan citiem.

Kontrastam – Bēšie zemes toņi

Protams, ne katru dienu iespējams pavadīt spilgtā izskatā. Piezemētākam noskaņojumam šoruden kalpos bēša tuksneša krāsu gamma gan apģērbā, gan grimā. Gaiši brūnie, silti oranžie un persiku toņi palīdzēs izcelties miermīlīgā veidā.

Šie toņi palīdz uzturēt mentālo veselību un piezemēties pat saspringtās darba dienās. Izmantojot šo krāsu gammu tiek izcelta mūsu maigā puse un dabīgais skaistums.

Šoruden akcents tiks vērsts arī uz ādas veselību un minimāla grima izskatu, izmantojot kvalitatīvu tonālo krēmu, gaišu toņu lūpu krāsas un neuzkrītošas acu ēnas.

Pasteļi, kas izcels Tavu maigumu

Jautrākam noskaņojumam palīdzēs arī pasteļkrāsas. Pasteļkrāsas kosmētika ir skaistum kopšanas pasaules noslēpums, kas piešķirs jūsu izskatam maigumu un romantiku. Šī krāsu palete ir pazīstama ar to, ka tajā dominē gaišas un mierīgas krāsas, piemēram - rozā, zila, pelēka, un zeltaina. Šīs krāsas dod jūsu skaistum kopšanas rutīnai svaigumu un vieglumu, un tās ir ideālas gan ikdienas izskatam, gan īpašiem pasākumiem.

Pasteļkrāsas acu ēnas ir arī lielisks veids, kā izcelt acu formu. Zilie, rozā un lavandas toņi var padarīt Jūsu acis lielākas un piesaistīt tām uzmanību. Šīs krāsas var lietot gan visu plakstiņu klājumam, gan tikai izcelšanai.

Šoruden gaiši zilā, zaļā, rozā un baltā krāsa jauksies saldās kombinācijās gan sejas grimā, gan tam pieskaņotu nagu laku izvēlē. Vai tās būtu varavīksnes atblāzmas vai gumijas konfekšu krāsu gammu izmantošana, rudens ir piemērots laiks palutināt sevi ar ko saldu un vieglu.

Pasteļkrāsas kosmētika ir skaistuma pasaules daļa, kas nes mieru, romantiku un eleganci. Tā ir pielāgojama jebkuram izskatam un piedāvā plašu produktu klāstu, sākot no acu ēnām līdz lūpu krāsām un nagu lakām. Neatkarīgi no tā, vai plānojat ikdienas izskatu vai gatavojaties īpašam notikumam, pasteļkrāsas kosmētika var būt jūsu skaistum kopšanas rutīnas neaizstājama sastāvdaļa, piešķirot jums maigumu un stilu.

Rudens nesīs jaunu iedvesmu

2023. gada rudens sezona solās pārsteigt ar košumu un dzīvīgumu. Krāšņas un spilgtas krāsas dominēs gan apģērbā, gan grimā, sniedzot pretspēku mākoņainajam laikam un apkārt valdošajam pēc-vasaras sagurumam. Šogad modes trendi vijas kopā ar mentālās veselības tēmu, cenšoties palīdzēt saglabāt prieku un dzīvīgumu apkārtējā vidē, kā arī radīt mierīgu un siltu noskaņojumu izmantojot dažādas krāsu paletes. Palutini sevi un izmēģini ko jaunu!

Citi šobrīd lasa

Latvietis nedeklarē pirkumu, nonāk tiesā un zaudē gredzenu par teju 100 000 eiro, ko uzdāvināja sievai 6
"Mēs laimīgi!" - Elmārs Tannis iestūrē laulības ostā
Tīna Graudiņa: "Esam izmirkuši līdz vīlītēm, un ir auksts, slapjš, taču ļoti motivējoši" 1
Pievienot komentāru