Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
https://www.instagram.com/landyparraga.ec/

Gaišā dienas laikā nošauta skaistumkonkursa "Mis Ekvadora" dalībniece; traģēdijas apstākļi ir šokējoši

Dzīvesstils
2. maijā 13:39 2024. gada 2. maijā 13:39
 
Ārzemju
nodaļa
| Jauns.lv
Ekvadoru satriekusi traģēdija. Gaišā dienas laikā nošauta bijusī skaistumkonkursa "Mis Ekvadora" dalībniece - 23 gadus vecā Landija Parraga Goiburo.

Bijušajai konkursa "Mis Ekvadora" dalībniecei uzbrukušas divas bruņotas personas, raksta Nypost.com. Viņas dzīvību glābt neizdevās.

Foto: https://www.instagram.com/landyparraga.ec/

Šokējošā video no novērošanas kamerām redzams, ka 23 gadus vecā skaistule Landija Parraga Goiburo kādā restorānā Kevedā sarunājas ar kādu vīrieti. Tad viņa ierauga, ka pa durvīm nāk iekšā maskās tērpti uzbrucēji. Viens no noziedzniekiem pieskrien pie sievietes un izšauj, trāpīdams gan tieši 2022. gada skaistumkonkursa dalībniecei, gan vīrietim, ar kuru viņa sarunājās. Tikmēr otrs noziedznieks paliek sargāt durvis, bet uzreiz pēc izdarītā nozieguma abi pameta notikuma vietu. 23 gadus vecā Landija palika uz grīdas, guļot asiņu peļķē.

Foto: https://www.instagram.com/landyparraga.ec/

Kevedā jauniete bija ieradusies, lai piedalītos kāzās, ziņo vietējais medijs "Ecuavisa".

Tiek apgalvots, ka Landija Parraga Goiburo bija saistīta ar bēdīgi slavenās bandas vadoni, kurš centās noslēpt viņu sakaru.

Skaistule, kurai sociālajos tīklos ir vairāk nekā miljons sekotāju un pieder sava sporta apģērbu līnija, 2023. gada decembrī nokļuva mediju uzmanības centrā. Kļuva zināms, ka viņas vārds ticis pieminēts narkotirgoņa Leandra Norero un viņa grāmatveža Helives Angulo sarunā. Tiesas procesā atklājās, ka Norero 2022. gadā sūtītā ziņā lūdzis Angulo noslēpt viņa saistību ar skaistumkaralieni pēc tam, kad grāmatvedis pastāstīja, ka viņam policija jautājusi par šīm attiecībām, raksta "Ecuavisa". "Ja mana sieva kaut ko par viņu uzzinās, man ir beigas," rakstīja Norero. "Mana draudzene, viņas vārds nekur nedrīkst parādīties. Ctādi mana pasaule sagrūs."

Gangsteris Norero tika noslepkavots cietumā nepilnus trīs mēnešus pēc tam, kad nonāca ieslodzījumā.

Tiesa, kaut arī Ģenerālprokuratūra pētīja Lendijas Parragas Goiburo finanses, viņa nav tikusi saukta pie atbildības par noziedzīgu rīcību un nekad arī publiski nav komentējusi ne minēto lietu, ne savu saikni ar Norero un viņa bandu.

Foto: https://www.instagram.com/landyparraga.ec/

Savā pēdējā "Instagram" ierakstā, kurš publiskots aizvadītajā trešdienā no pludmales, Lendija rakstīja: "Pasaule ir atbalss. Ko tajā aizsūti, to arī saņem atpakaļ."

Vietējie likumsargi patlaban strādā pie slepkavības izpētes.

Citi šobrīd lasa

Rīdzinieks Māris neizpratnē - derīguma termiņš beidzies pirms pusotra mēneša, bet biezpiens izrādās ēdams
"Publiskajā telpā izskanējusi maldinoša informācija," Rīgas dome kliedē mītus par 72 stundu somas sagatavošanu 1
"Mīlestība. Gadās arī tā," Baltezerā 24 gadus veca sieviete nežēlīgi nogalina 37 gadus veco dzīvesbiedru
Pievienot komentāru