Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Ostapenko pēcspēles intervijā teica atzinīgus vārtus par Badosu, nosaucot viņu par lielisku spēlētāju un cīnītāju, tāpēc sagaidījusi smagu maču. (Foto: REUTERS/SCANPIX)

Ostapenko: spēlēju labi mača izšķirošajos brīžos

Sporta zvaigznes
2023. gada 17. maijā 20:28 2023. gada 17. maijā 20:28
  Jauns.lv/LETA
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfināla mačā labi spēlējusi izšķirošajos brīžos, pēc uzvaras teica sportiste.

Jau ziņots, ka Ostapenko trešdien sasniedza Romas "WTA 1000" sērijas turnīra pusfinālu, ceturtdaļfinālā ar rezultātu 6-2, 4-6, 6-3 pārspējot spānieti Paulu Badosu.


Ostapenko pēcspēles intervijā teica atzinīgus vārtus par Badosu, nosaucot viņu par lielisku spēlētāju un cīnītāju, tāpēc sagaidījusi smagu maču.

"Pats galvenais bija cīnīties par katru punktu, taču spēle ir beigusies tikai tad, kad tenisisti viens otram paspiež roku. Lai gan daži geimi neizdevās, spēlēju labi mača izšķirošajos brīžos,'" teica Ostapenko.

Uz māla seguma šis Ostapenko ir pirmais pusfināls kopš 2017.gada Francijas atklātā čempionāta, kurā viņa tolaik izcīnīja sensacionālu uzvaru un guva vienu no lielākajiem panākumiem Latvijas sporta vēsturē.

"Šis ir viens no maniem iecienītākajiem turnīriem un pirmo reizi esmu tik tālu tikusi," Ostapenko pauda gandarījumu par sniegumu Romā.

Ostapenko WTA rangā ieņem 20.vietu un turnīrā izsēta ar 20.numuru, bet Badosa pasaules rangā ieņem 35.vietu.

Pusfinālā Ostapenko tiksies ar planētas pirmo raketi Igu Švjonteku no Polijas vai Kazahstānas tenisisti Jeļenu Ribakinu, kura rangā ir sestā un Romā saņēmusi septīto numuru.

Iekļūstot pusfinālā, Ostapenko nopelnījusi 390 WTA ranga punktus un rangā pacēlusies uz provizoriski 17.vietu.

Turnīrs uz māla seguma Romā norisināsies līdz 20.maijam un tenisistēm tās ir pēdējās sacensības pirms Francijas atklātā čempionāta.

Citi šobrīd lasa

Lieldienu brīvdienās Carnikavas iedzīvotājiem vēlams iekrāt pārtikas rezerves — kādu laiku būs problemātiskāk to iegādāties 1
Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
"Kur bija Vaira, tur bija Imants, un otrādi!" FOTO: sirsnīgā atmosfērā atklāta Imanta Freiberga biogrāfija 3
Pievienot komentāru