Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

 

Latvijas hokejistu spēli arēnā skatās arī Porziņģis, Girgensons un Ostapenko

Hokejs
2023. gada 24. maijā 00:32 2023. gada 24. maijā 00:32
  Jauns.lv
Skatīties Latvijas hokeja izlases spēli pret Šveici bija ieradušies ne tikai tūkstošiem hokeja fanu, bet arī sabiedrībā pazīstami ļaudis un sporta slavenības.

“Arēnā Rīga” Latvijai svarīgo hokeja spēli, kurā tika izcīnīta skaista uzvara, bija redzams arī NBA zvaigzne, liepājnieks Kristaps Porziņģis, kurš bija tērpies sava bērnības dienu kaimiņa Rūdolfa Balcera kreklā. Viņš spēli vēroja no "Radio SWH" VIP ložas. Turpat viņam blakus spēli uzmanīgi noraudzījās arī tēvs un dēls Jāņi Šipkēvici, kā arī bijušais Latvijas izlases basketbolists, tagas Kristapa Porziņģa attīstības veicinātājs Žanis Peiners un Latvijā iemīļotais brazīliešu futbolists un šovmenis Felipe Gabriels.


Skatītāju rindās bija redzams arī Latvijas hokeja izlases dalībnieks Zemgus Girgensons, kurš veselības likstu dēļ šogad izlasei nevarēja palīdzēt.

Skatītītāju vidū bija manāma arī Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko ar mammu Jeļenu Jakovļevu.

Savukārt ložās ērti iekārtojies blakus Normundam Sējējam bija manāms arī kādreizējais Rīgas "Dinamo" treneris Jūliuss Šuplers.

Kā zināms, Latvijas hokeja izlase ar 4:3 papildlaikā uzvarēja Šveices valstsvienību.

Ceturtdien Latvija jau tiksies ar Zviedrijas hokeja izlasi.

Citi šobrīd lasa

Kolorīti apmeklētāji, smalki viesi un Zaiga Gaile gida lomā - kā ar spozmi atjaunotajā ēkā atgriezās Jaunais Rīgas teātris. FOTO
FOTO, VIDEO: Grigule savā personālizstādes atklāšanā ieradusies drosmīgā tērpā 4
Jaudīgi un enerģiski - tā Liepājā savu lielkoncertu aizvadīja Ivo Fomins. FOTOGALERIJA
Pievienot komentāru